Στρατιωτικές δυνάμεις θα αναπτυχθούν κοντά στις εγκαταστάσεις πετρελαίου και φυσικού αερίου της Νορβηγίας, με αφορμή την ύποπτη δολιοφθορά στους αγωγούς φυσικού αερίου Nord Stream στα χωρικά ύδατα της Δανίας και της Σουηδίας.
Ο στρατός «θα είναι πιο εμφανής στις νορβηγικές εγκαταστάσεις» εξόρυξης πετρελαίου και φυσικού αερίου, είπε ο πρωθυπουργός Γκαρ Στέρε, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε..
Ο Στέρε είπε επίσης ότι και οι πετρελαϊκές εταιρείες θα ενισχύσουν την ασφάλειά τους στις θαλάσσιες εγκαταστάσεις τους. Τόνισε όμως ότι «δεν υπάρχουν ενδείξεις» για κάποια άμεση απειλή εναντίον των εγκαταστάσεων αυτών στη Νορβηγία.
Ο Νορβηγός πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι οποιαδήποτε επίθεση εναντίον των νορβηγικών ενεργειακών εγκαταστάσεων «θα τη διαχειριστούμε από κοινού με τους συμμάχους μας».
Ποδοσφαιρικά vibes, ατόφια αθλητική διασκέδαση, διαγωνισμοί και δώρα περιμένουν τους επισκέπτες στο The Mall Athens, το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο στην Ελλάδα.