Βασίλισσα Ελισάβετ: Πού θα καθίσουν στο Αβαείο του Γουέστμινστερ η βασιλική οικογένεια και οι υψηλοί προσκεκλημένοι

Βασίλισσα Ελισάβετ: Πού θα καθίσουν στο Αβαείο του Γουέστμινστερ η βασιλική οικογένεια και οι υψηλοί προσκεκλημένοι

Στην πρώτη σειρά των καθισμάτων στο Αβαείο ο βασιλιάς Κάρολος και η βασιλική σύζυγος - Ο Τζο Μπάιντεν θα βρεθεί στην 14η σειρά πίσω από τον βασιλιά

ABBEY_D_ARTHRO_2
Πλησιάζει η ώρα για την εξόδιο ακολουθία στη βασίλισσα Ελισάβετ και σιγά-σιγά έχουν ξεκινήσει να καταφθάνουν στο Γουέστμινστερ τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και οι υψηλοί προσκεκλημένοι. Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασιλική σύζυγος θα κάτσουν στην πρώτη σειρά των καθισμάτων του Αβαείου του Γουέστμινστερ. Δίπλα τους θα είναι ο σερ Τιμ Λόρενς, ο δούκας του Γιόρκ, Άντριου, και στη συνέχεια ο πρίγκιπας Έντουαρντ με τη σύζυγό του.

Κατά μήκος του διαδρόμου θα κάθονται ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον με τα παιδιά τους, Τζορτζ και Σάρλοτ, και δίπλα τους ο Πίτερ Φίλιπς με τους Ζάρα και Μάικ Τίνταλ.

Ακριβώς πίσω από τον βασιλιά θα κάτσει ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ να κάθεται πίσω από την Καμίλα και δίπλα στην πριγκίπισσα Βεατρίκη.

Ο Τζο Μπάιντεν θα βρεθεί στην 14η σειρά πίσω από τον βασιλιά, πίσω από τον εκπρόσωπο της Πολωνίας και μπροστά από αυτόν της Τσεχίας. Η Τζιλ Μπάιντεν θα έχει δίπλα της τον εκπρόσωπο της Ελβετίας ενώ ακριβώς απέναντι από το ζεύγος Μπάιντεν οι θέσεις γράφουν Δημοκρατία της Κορέας.


Ειδήσεις σήμερα:

Με ενστάσεις ξεκίνησε η δίκη Παπαγγελόπουλου -Τουλουπάκη για τη Novartis

Έλενα Χαραλαμπούδη: Η πιο viral μαμά


Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Συμφώνησε να βάλει τέλος στη δικαστική διαμάχη με τον πατέρα της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης