Βασίλισσα Ελισάβετ: Το Twitter «δικάζει» το ζεύγος Χάρι και Μέγκαν - Πιάστηκαν ξανά χέρι - χέρι

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το Twitter «δικάζει» το ζεύγος Χάρι και Μέγκαν - Πιάστηκαν ξανά χέρι - χέρι

Χρήστες ειρωνεύονται τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ επειδή κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου, καθώς αποχωρούσαν από τη τελετή

xari-megan
Μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας περπάτησαν την Παρασκευή πίσω από το φέρετρό της κατά τη διάρκειας της πομπής από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στο Γουεστμίνστερ Χολ, όπου η σορός της βασίλισσας έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι την κηδεία.

Η βασιλική οικογένεια παρέμεινε στο Γουεστμίνστερ Χολ για μια 20λεπτη τελετή προτού εξέλθει από το κτίριο.

«Η βασιλική οικογένεια αφήνει την αγαπημένη μας βασίλισσα στο Γουεστμίνστερ Χολ με χάρη και αξιοπρέπεια εκτός από τον Χάρι και την Μέγκαν, που απλά πρέπει να κρατούν τα χέρια σαν δύο ερωτευμένοι έφηβοι. Μου σπάνε πραγματικά τα νεύρα» έγραψε χρήστης στα social media.



Άλλος χρήστης  γράφει: «Δεν μπορούν να κρατήσουν τους μακριά για δύο δευτερόλεπτα για να θρηνήσουν τη βασίλισσα (λες και την ενδιαφέρει κιόλας την Μέγκαν); Αν και δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς δεν παραλείπουν ποτέ να μη σέβονται το πρωτόκολλο και τη βασίλισσα».

Κλείσιμο


Στο αντίπαλο δέος,  αρκετοί ήταν οι χρήστες στα social media που έσπευσαν να υπερασπιστούν το ζευγάρι, επισημαίνοντας πως και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας είχαν παρόμοιες εκδηλώσεις αγάπης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης