ΗΠΑ: Νεκρός ο ράπερ PnB Rock ύστερα από πυροβολισμούς σε εστιατόριο

ΗΠΑ: Νεκρός ο ράπερ PnB Rock ύστερα από πυροβολισμούς σε εστιατόριο

Σκότωσαν τον ράπερ ενώ δειπνούσε με τη σύντροφό του

raper
Στα τραύματά του υπέκυψε ο ράπερ PnB Rock ύστερα από πυροβολισμό που δέχτηκε ενώ έτρωγε στο Roscoe's Chicken & Waffles με τη σύντροφό του, στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «TMZ», ο Rakim Hasheem Allen, γνωστός και ως PnB Rock, εξέπνευσε, χθες, σε νοσοκομείο της περιοχής του Λος Άντζελες,  όπου μεταφέρθηκε λίγα λεπτά μετά τους πυροβολισμούς.

PnB Rock - Fleek (Official Video)


Συγκεκριμένα, ο PnB Rock πυροβολήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ενώ δειπνούσε με τη σύντροφό του, μητέρα των δύο παιδιών του (Milan και Xuri) και μοντέλο, Steph Sibounheuang, στο εστιατόριο Roscoe's Chicken and Waffles, στο Λος Άντζελες. Ο δράστης φαίνεται να είχε στόχο τον PnB Rock ώστε να τον ληστέψει, καθώς ο ράπερ είχε δημοσίευσε βίντεο νωρίτερα την ίδια μέρα να φοράει ακριβά κοσμήματα.



Κλείσιμο
Ο ύποπτος εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Ποιος ήταν ο ράπερ PnB Rock

Ο PnB Rock μετακόμισε από τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, στο Λος Άντζελες, αφού υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο με την Atlantic Records, μετά το ντεμπούτο mixtape του το 2014. Το καλλιτεχνικό του όνομα παραπέμπει σε μια γωνιά του δρόμου στη γειτονιά της Φιλαδέλφειας όπου μεγάλωσε, την Pastorius and Baynton.



Ο PnB Rock πραγματοποίησε συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της ραπ αλλά και του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος, όπως οι Ed Sheeran, Chance the Rapper, Wiz Khalifa, 2 Chainz, Kodak Black, Young Thug και A Boogie wit da Hoodie.

Εκτός από τα πολυάριθμα mixtapes του, ο PnB Rock κυκλοφόρησε δύο στούντιο άλμπουμ: το «Catch These Vibes» του 2017 και το «TrapStar Turnt PopStar» του 2019.

Ειδήσεις σήμερα:

Σε υψηλό 40ετίας ο πληθωρισμός στις ΗΠΑ - Διαμορφώθηκε στο 8,3% τον Αύγουστο

Υπέρπτηση από τουρκικό UAV πάνω από το νησί Καλόγεροι

Ξεκινά το «κύμα» ζέστης από αύριο - Χάρτες με τις θερμοκρασίες ανά ημέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης