Βασιλιάς Κάρολος: Άνδρας μπήκε μέσα στην πομπή που τον μετέφερε στο αεροδρόμιο για να τον βγάλει φωτογραφία
Ο άνδρας απομακρύνθηκε από τους άνδρες της ασφάλειας του βασιλιά - «Βρέθηκε χιλιοστά από τον θάνατο»
Ένας άνδρας προκάλεσε τον συναγερμό στην ασφάλεια τουβασιλιά Κάρολου, όταν μπήκε ανάμεσα στην πομπή -που τον μετέφερε από την Αίθουσα του Γουέστμινστερ προς το αεροδρόμιο- προκειμένου να βγάλει μία φωτογραφία.
Ο άνδρας απείχε «χιλιοστά του δευτερολέπτου» από τον θάνατο, σύμφωνα με έναν βετεράνο των ειδικών δυνάμεων. Η στιγμή, καταγράφηκε σε ζωντανή σύνδεση νωρίτερα σήμερα κοντά στον κόμβο Savoy Circus, στο East Acton του Λονδίνου.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών