Βρετανία: Λίγο πριν αποκλειστεί από την κούρσα για την ηγεσία των Τόρις, δημοσκόπηση έδειχνε την Μπέιντενοκ να κερδίζει τον Σουνάκ!

Βρετανία: Λίγο πριν αποκλειστεί από την κούρσα για την ηγεσία των Τόρις, δημοσκόπηση έδειχνε την Μπέιντενοκ να κερδίζει τον Σουνάκ!

Νικήτρια της τελικής αναμέτρησης ενδέχεται να είναι η Κέμι Μπέιντενοχ, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της YouGov, η οποία ωστόσο πήγε... κουβά

sunak
Τρεις θα μείνουν σήμερα οι υποψήφιοι για την ηγεσία των Τόρις, στον προτελευταίο γύρο της ψηφοφορίας, καθώς χθες τέθηκε εκτός κούρσας ο βουλευτής, Τομ Τούγκεντχατ.

Την ηγεσία των Συντηρητικών διεκδικούν τέσσερις υποψήφιοι, με τον πρώην υπουργό Οικονομικών Ρίσι Σουνάκ να εμφανίζεται ως το μεγάλο «φαβορί».

Ωστόσο, σημερινή δημοσκόπηση της YouGov κάνει την μεγάλη έκπληξη υποστηρίζοντας ότι η Κέμι Μπέιντενοχ, μπορεί να είναι η νικήτρια της αναμέτρησης.  Η δημοσκόπηση που μεταδόθηκε από το Sky News, έδειξε ότι, στην τελική ψηφοφορία, ο Ρίσι Σουνάκ θα έχανε στην ψηφοφορία μεταξύ των μελών του κόμματος έναντι της Κέμι Μπέιντενοκ, της Λιζ Τρας ή της Πένι Μόρνταντ.

Σύμφωνα με τους Times, η νιγηριανής καταγωγής Κέμι Μπέιντενοχ και η υπουργός Εξωτερικών Λιζ Τρας έχουν ενισχύσει τις δυνάμεις τους, σε αντίθεση με την πρώην υπουργό Ισότητας, Πένι Μόρντοντ, που υποχώρησε ελαφρώς στον χθεσινό, τρίτο γύρο της ψηφοφορίας για την ηγεσία των Τόρις.

Ειδήσεις σήμερα:

Η 18χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Κόρινθο είχε χάσει τον κολλητό της πριν 1,5 χρόνο

Κορβέτες από τους Ιταλούς και τανκς από τους Γερµανούς αγοράζει η Ελλάδα

Όλα «δείχνουν» διακοπή προμήθειας φυσικού αερίου από τη Gazprom, λέει το Βερολίνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης