«Είχε τη φήμη του γυναικά ο Στρος Καν»

«Είχε τη φήμη του γυναικά ο Στρος Καν»

Η  Γαλλίδα πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και στέλεχος του γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος, Ελιζαμπέτ Γκιγκού, έκανε λόγο για τη φήμη του Ντομινίκ Στρος Καν ως «γυναικά»...

«Είχε τη φήμη του γυναικά ο Στρος Καν»
Η Γαλλίδα πρώην  υπουργός Δικαιοσύνης και στέλεχος του γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος, Ελιζαμπέτ Γκιγκού, έκανε λόγο για τη φήμη του Ντομινίκ Στρος Καν ως «γυναικά», δηλώνοντας όμως πως υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά μεταξύ αυτού και του σεξουαλικού παραπτώματος ή εγκλήματος.

Κλείσιμο
«Αυτό που αληθεύει είναι ότι ο Ντομινίκ Στρος Καν είχε πάντα τη φήμη ενός άνδρα που τού αρέσουν οι γυναίκες, ακόμη και του ελευθεριάζοντος», ανέφερε χαρακτηριστικά στο ραδιόφωνο RTL η πρώην υπουργός. «Η φήμη του αυτή είναι πολύ γνωστή σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά μεταξύ αυτού και του σεξουαλικού παραπτώματος ή εγκλήματος, όπου είναι επιβεβλημένη μια αδιάλλακτη αυστηρότητα», πρόσθεσε.

Επίσης τόνισε πως, «υπάρχει μια πολύ μεγάλη διαφορά ανάμεσα στη φήμη του γυναικά, την οποία είχε, που ήταν βεβαιωμένη, την οποία αποδεχόταν ο ίδιος και αποδεχόταν και η σύζυγός του και στην κατηγορία με την οποία βαρύνεται, του σεξουαλικού παραπτώματος ή εγκληματικής πράξης. Είναι κάτι πολύ διαφορετικό».

Η Ελιζαμπέτ Γκιγκού είναι το πρώτο στέλεχος του γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος που μίλησε δημόσια για την πλευρά αυτή του  Στρος Καν. Μέχρι τώρα οι σοσιαλιστές, η πολιτική οικογένεια του 62χρονου, δείχνουν μεγάλη επιφυλακτικότητα όσον αφορά την κατηγορία της απόπειρας βιασμού η οποία τού απαγγέλθηκε στις ΗΠΑ, επικαλούμενοι κυρίως την αρχή του τεκμηρίου της αθωότητας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης