ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν θα μεταβεί σήμερα σε πόλη της Πολωνίας κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα δει αμερικανούς στρατιωτικούς τοποθετημένους στην ανατολική πτέρυγα του NATO
Ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν θα μεταβεί σήμερα στην πόλη Ζέτσνο, περίπου 80 χιλιόμετρα από τα σύνορα της εμπόλεμης Ουκρανίας, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Πολωνία, δεύτερο σταθμό του ταξιδιού του στην Ευρώπη, ανακοίνωσε χθες Πέμπτη ο Λευκός Οίκος.
Μετά την άφιξή του από τις Βρυξέλλες, θα τον υποδεχθεί ο πολωνός ομόλογός του Αντρέι Ντούντα, για να τον ενημερώσει για την ανθρωπιστική αντίδραση, την αρωγή στους πρόσφυγες που έφυγαν από την Ουκρανία εξαιτίας της ρωσικής εισβολής, ενώ ο κ. Μπάιντεν θα δει αμερικανούς στρατιωτικούς τοποθετημένους στην ανατολική πτέρυγα του NATO, διευκρίνισε η αμερικανική προεδρία σε ανακοίνωση Τύπου που δημοσιοποίησε.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.