Ουκρανία: Το διπλό εξώφυλλο του TIME με την 5χρονη Βαλέρια και τον στρατιώτη που βοηθάει μία μητέρα και το μωρό της

Ουκρανία: Το διπλό εξώφυλλο του TIME με την 5χρονη Βαλέρια και τον στρατιώτη που βοηθάει μία μητέρα και το μωρό της

Το αμερικανικό περιοδικό κυκλοφορεί στις 4 Απριλίου με ένα διπλό εξώφυλλο αφιερωμένο στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία - Πρωταγωνιστές η μικρή Βαλέρια που έφτασε στην Πολωνία και ένας στρατιώτης  που βοηθάει μία δακρυσμένη μητέρα και το λίγων μηνών μωρό της να φύγουν από τη δίνη του πολέμου

time
Το αρχαίο κινεζικό ρητό λέει πως «μία εικόνα ισούται με 1.000 λέξεις». Το συγκεκριμένο ρητό επιβεβαιώνεται μέσα από το εξώφυλλο του νέου τεύχους του αμερικανικού περιοδικού TIME, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 4 Απριλίου και είναι αφιερωμένο στην ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. 

Το περιοδικό κυκλοφορεί με διπλό εξώφυλλο στο οποίο πρωταγωνιστές είναι η πεντάχρονη Βαλέρια που έφυγε από την εμπόλεμη ζώνη με προορισμό τη γειτονική Πολωνία καθώς και ένας στρατιώτης που βοηθάει μία δακρυσμένη μητέρα και το λίγων μηνών μωρό της να φύγουν από τη δίνη του πολέμου.

"Together, these images are an expression of both the fortitude and agony of Ukraine," writes Edward Felsenthal of TIME's most recent covers. https://ti.me/3ida6Mn

Posted by TIME on Thursday, March 17, 2022
Υπενθυμίζεται πως από τις 24 Φεβρουαρίου μέχρι και σήμερα  από τα 7,5 εκατομμύρια παιδιά της Ουκρανίας έχουν σκοτωθεί 97 και χιλιάδες άλλα έχουν φύγει από τη χώρα αναζητώντας ασφάλεια.

«Αν συναντήσετε τη Βαλέρια, μπορεί να νομίζετε ότι είναι ντροπαλή», είπε η μητέρα της Ταϊσίγια στο TIME, «αλλά μην ξεγελιέστε. στο σπίτι, τραβάει την προσοχή». 

Όπως αναφέρει το αμερικανικό περιοδικό «λατρεύει τα ίδια πράγματα με πολλά κοριτσάκια—το λούτρινο κουνελάκι της. η κούκλα της Έλσα από το Cold Heart (την οποία οι αγγλόφωνοι γνωρίζουν ως Frozen). και το ροζ σακίδιο της, το οποίο έπρεπε να αφήσει πίσω καθώς έφευγε από τη χώρα της. Η Βαλέρια έχει επίσης μεγάλα όνειρα: συγκεκριμένα, να ξεκινήσει το πρώτο της έτος στο σχολείο την 1η Σεπτεμβρίου. Τώρα, είναι δύσκολο να πούμε πότε και πού θα μπορέσει η Βαλέρια να το κάνει. Στις 9 Μαρτίου, μητέρα και κόρη κατέφυγαν στην Πολωνία».  


Ειδήσεις σήμερα:

Οι Financial Times «προειδοποιούν» για τον Πούτιν - Κερδίζει χρόνο στις συνομιλίες, όσο συγκεντρώνει στρατό

Στο Αυτόφωρο ο 67χρονος καθηγητής που κατηγορείται ότι παρενόχλησε μαθήτρια στη Θεσσαλονίκη

«Δεν ξέρουμε γιατί πήγε και την σκότωσε», λένε συγγενείς της Ειρήνης από την Τήλο που δολοφονήθηκε στις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης