Στιγμές αγωνίας και πανικού βιώνουν οι Έλληνες που ζουν στην Ουκρανία μετά τη ρωσική εισβολή. Ο επιχειρηματίας Παντελής Μπούμπουρας ο οποίος βρίσκεται εκεί μίλησε στο protothema.gr και ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή επικρατεί ένας πανικός παντού.
«Ποιος περίμενε στον 21ο αιώνα να γίνει αυτό. Ούτε καταφύγια δεν υπάρχουν. Υπάρχουν κάποια λίγα αλλά η χώρα εδώ δεν είναι οργανωμένη για τέτοια κατάσταση. Ειλικρινά πώς άφησαν να γίνει αυτό» λέει και προσθέτει:
«Όπως ξεκίνησε ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος έτσι και τώρα. Η Γερμανία έχει θάψει τις οικονομίες των ευρωπαϊκών χωρών έχει κάνει συμφωνίες με τον Πούτιν και βλέπουμε αυτό που γίνεται σήμερα. Δυστυχώς αυτή τη χώρα θα την τελειώσουν και πιθανόν μετά να υπάρξουν και άλλες χώρες».
Την ώρα της επικοινωνίας του protothema.gr με τον κ. Μπούμπουρα βρισκόταν εν κινήσει από το Κίεβο προς την Οδησσό όπου έχει τις επιχειρήσεις του. «Φεύγω από Κίεβο πάω Οδησσό έχει τρομερή κίνηση. Εγώ και δεν θα φύγω από εδώ δεν είναι δυνατόν να αφήσουμε ότι έχουμε φτιάξει. Ό,τι και να μας επιφυλάσσει ο Θεός εδώ θα είμαστε».
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!