Πετρελαϊκές καθησυχάζουν τους Βρετανούς καταναλωτές: «Βελτιώνεται η κατάσταση στα πρατήρια»
Κρίνουν ότι η κατάσταση θα έχει σταθεροποιηθεί εντός των επόμενων ημερών
Οι προμηθευτές καυσίμων είπαν σήμερα πως βλέπουν ενδείξεις ότι η έλλειψη καυσίμων στα πρατήρια αμβλύνεται και αναμένουν τις επόμενες ημέρες η ζήτηση να επιστρέψει στα κανονικά της επίπεδα.
«Ενώ υπήρχε πάντα αφθονία καυσίμων στα διυλιστήριά μας και τους τερματικούς σταθμούς, τώρα βλέπουμε, επίσης, ενδείξεις ότι η κατάσταση στα πρατήρια άρχισε να βελτιώνεται», επισημαίνεται σε μια κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν πετρελαϊκές βιομηχανίες, όπως η BP, η Shell και η Esso της ExxonMobil.
«Παραμένουμε πεπεισμένοι ότι η κατάσταση θα σταθεροποιηθείπεραιτέρω τις επόμενες ημέρες και ενθαρρύνουμε τους πάντες να γεμίζουν (το ντεπόζιτο των αυτοκινήτων τους), όπως θα έκαναν υπό κανονικές συνθήκες, προκειμένου να βοηθήσουν η κίνηση στα πρατήρια να επιστρέψει σε κανονικά επίπεδα».
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.