Την ελπίδα ότι δεν θα υπάρξει συνέχεια στην προκλητική τουρκική ενέργειαεκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σύμφωνα με τον οποίο έχουν ήδη ενημερωθεί για το συμβάν τόσο τα Ηνωμένα Έθνη όσο και η ΕΕ.
Σε δηλώσεις του πριν λίγο στη Λεμεσό, είπε ότι «έχει ενημερωθεί η ΕΕ, έχουν ενημερωθεί τα Ηνωμένα Έθνη και αντιλαμβάνομαι ότι πρόκειται για ένα περιστατικό πρόκλησης και πάλι. Ενδέχεται, ενόψει των μέτρων προστασίας του Τούρκου προέδρου να υπερέβησαν τα εσκαμμένα, ας ελπίσουμε ότι δεν θα κλιμακωθεί η κατάσταση».
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Αν θέλεις περισσότερο καλοκαίρι, θέλεις SEAJETS γιατί ξέρεις ότι θα φτάσεις γρήγορα και άνετα στον προορισμό σου για να ζήσεις συναρπαστικές και αξέχαστες στιγμές.