Η Disneyland στο Παρίσι ανοίγει και πάλι στις 17 Ιουνίου
Το μεγαλύτερο τουριστικό αξιοθέατο στην Ευρώπη, η Disneyland Paris, που απασχολεί 17.000 υπαλλήλους, ήταν κλειστό από τις 13 Μαρτίου ως τις 15 Ιουλίου τον περασμένο χρόνο και ξαναέκλεισε στις 30 Οκτωβρίου
Η Ντίσνεϊλαντ στο Παρίσι ανακοίνωσε σήμερα ότι θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες της στις 17 Ιουνίου καθώς τα γαλλικά μπαρ, εστιατόρια και τουριστικοί χώροι ξεκινούν και πάλι σταδιακά την λειτουργία τους έχοντας παραμείνει κλειστά εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.
Το μεγαλύτερο τουριστικό αξιοθέατο στην Ευρώπη, η Disneyland Paris, που απασχολεί 17.000 υπαλλήλους, είχε παραμείνει κλειστό από τις 13 Μαρτίου ως τις 15 Ιουλίου τον περασμένο χρόνο και ξαναέκλεισε στις 30 Οκτωβρίου.
Το θεματικό πάρκο χρειάστηκε να ματαιώσει δύο φορές τα σχέδια ανοίγματός του- την πρώτη τον Φεβρουάριο και ξανά τον Απρίλιο -λόγω της υγειονομικής κατάστασης στη Γαλλία.
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Disneyland Paris θα ανοίξει και πάλι στις 17 Ιουνίου», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το θεματικό πάρκο προσθέτοντας ότι θα λάβει «ενισχυμένα υγειονομικά μέτρα και μέτρα ασφαλείας».
Το ταξίδι που θα σου δώσει την ευκαιρία να γνωρίσεις μια χώρα τη στιγμή που αλλάζει, και να ανακαλύψεις έναν προορισμό που μόλις αρχίζει να αποκαλύπτει τους θησαυρούς του.
Πάντοτε στην πρωτοπορία, τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη αναζητούν τρόπους που προάγουν την ουσιαστική μάθηση και τη βαθιά κατανόηση. Και για να το πετύχουν αξιοποιούν τα τελευταία χρόνια την ψηφιακή τεχνολογία και το λάθος ως εργαλείο μάθησης.