Βρετανία: Ο Χάρι επέστρεψε στις ΗΠΑ και η Ελισάβετ «γιορτάζει» τα 95α γενέθλιά της χωρίς τον Φίλιππο

Βρετανία: Ο Χάρι επέστρεψε στις ΗΠΑ και η Ελισάβετ «γιορτάζει» τα 95α γενέθλιά της χωρίς τον Φίλιππο

Επέστρεψε στην Καλιφόρνια ο Χάρι για να είναι δίπλα στη σύζυγό του - Δεν έμεινε στη Βρετανία για τα 95α γενέθλιά της γιαγιάς του 

harry_elizabeth
Στην Καλιφόρνια επέστρεψε ήδη ο Χάρι, λίγες ώρες πριν τα 95α γενέθλια της γιαγιάς του, Βασίλισσας Ελισάβετ.

Όπως αποκαλύπτουν οι βρετανικές εφημερίδες «Daily Mail» και «Τhe Sun», o δούκας του Σάσεξ αποχώρησε από την πατρίδα του χθες το βράδυ για να βρεθεί στο πλευρό της συζύγου, Μέγκαν Μαρκλ, που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και τον γιο τους Άρτσι.

Φαίνεται ότι το κλίμα δεν τον... σήκωνε στο Frogmore Cottage και αποφάσισε ότι θα ήταν καλύτερα να επιστρέψει στη βάση του, το Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, κι ας μην βρίσκεται στη Βρετανία όταν η μονάρχης θα κλείνει τα 95.

Μετά τη χθεσινή δίωρη συνάντηση που είχε με τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο, τον αδερφό του Ουίλιαμ και την σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον στο Frogmore Cottage, ο «αντάρτης» των βρετανικών ανακτόρων έφτιαξε βαλίτσες για να επιστρέψει στην έπαυλή του στην Καλιφόρνια.

Η τετραμερής συνάντηση ηρέμησε ως ένα ένα βαθμό το τεταμένο κλίμα στις σχέσεις του πρίγκιπα Χάρι με το πατέρα του και τον αδερφό του.

Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν επούλωσε τις πληγές με το Παλάτι καθώς το Megxit και η συνέντευξη - βόμβα του ζεύγους Σάσεξ στη δημοσιογράφο Όπρα Γουίνφρι, αφήνοντας αιχμές για ρατσιστική μεταχείριση από την πλευρά του Μπάκιγχαμ, έχει προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια των μελών της βασιλικής οικογένειας.

Κλείσιμο
Ο 36χρονος Χάρι ταξίδεψε από το Λονδίνο στο Λος Άντζελες με πτήση των American Airlines με την εφημερίδα «Daily Mail» να απεικονίζει το μαύρο αυτοκίνητο που τον μετέφερε από το αεροδρόμιο του Λος Άντζελες στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια.

Φέτος, θα είναι μοναχικά τα γενέθλια της γιαγιάς του στο Κάστρο του Ουίνδσορ, όπως επισημαίνει ο βρετανικός Τύπος.

Για πρώτη φορά, η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν θα έχει στο πλευρό της τον «βράχο» της, πρίγκιπα Φίλιππο, με τον οποίο ήταν αχώριστοι επί 73 χρόνια.

Ο πρίγκιπας Κάρολος δεν θα παραβρεθεί στα γενέθλια της Βασίλισσας παραμένοντας στην οικία του του στην Ουαλία. Αλλά και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα απουσιάζει από τα γενέθλια της γιαγιάς του.

Στα σημερινά γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ θα βρίσκονται δίπλα της η κόρη της, πριγκίπισσα Αννα και η Σόφι, κόμισσα του Έσεξ, την οποία θεωρεί παιδί της, όπως έχει πει κατά καιρούς η μονάρχης. Για να απαλύνει τον πόνο της βασίλισσας Ελισάβετ που δεν θα έχει δίπλα της για πρώτη φορά στα γενέθλιά της τον Δούκα του Εδιμβούργου, ο πρίγκιπας Άντριου της έκανε δώρο δύο κουταβάκια.

Ειδήσεις σήμερα: 

«Σήμα κινδύνου» από τα λύματα: Πιθανή έκρηξη κρουσμάτων την άλλη βδομάδα

Αντιδράσεις ιεραρχών για την Ανάσταση στις 21.00 - Τι ζητάει η Εκκλησία της Κρήτης από την Κεραμέως

Δολοφονία Τζορτζ Φλόιντ: Ένοχος για φόνο ο πρώην αστυνομικός Ντέρεκ Σόβιν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης