Με θρόμβωση νοσηλεύονται τρεις υγειονομικοί στη Νορβηγίαπου έκαναν πρόσφατα το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού της AstraZeneca, όπως ανακοίνωσε το Νορβηγικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας. Και οι τρεις ασθενείς είναι ηλικίας κάτω των 50 ετών.
Ήδη, από την Πέμπτη η Νορβηγία έχει αναστείλει τους εμβολιασμούς με το συγκεκριμένο εμβόλιο, όπως και η Δανία και η Ισλανδία.
«Δεν ξέρουμε αν οι περιπτώσεις αυτές συνδέονται με το εμβόλιο», δήλωσε ο δρ Σίγκουρντ Χορτέμο σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Πρόσθεσε ότι το θέμα θα ερευνηθεί από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ).
Την Πέμπτη ωστόσο ο ΕΜΑ διαβεβαίωσε ότι τα οφέλη από το εμβόλιο υπερτερούν του κινδύνου και πρέπει να συνεχίσει η χορήγησή του.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.