Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Δίωξη σε βάρος του 72χρονου ηθοποιού για βιασμό

Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Δίωξη σε βάρος του 72χρονου ηθοποιού για βιασμό

Θύμα του 72χρονου ηθοποιού φέρεται να είναι μια νεαρή συνάδελφός του

gerard-depardieu-0
Για βιασμό και σεξουαλική επίθεση που φέρεται ότι διαπράχθηκε το 2018, με θύμα ηθοποιό, στην ηλικία των 22 ετών, κατηγορείται ο Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ.

Η πρώτη έρευνα για τις κατηγορίες του βιασμού είχε απορριφθεί, λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων. Ωστόσο, η υπόθεση άνοιξαν εκ νέου, οδηγώντας σε νέες ποινικές κατηγορίες τον Δεκέμβριο, ανέφεραν δικαστικές πηγές στο AFP.

Το περιστατικό φέρεται ότι έγινε στο Παρίσι τον Αύγουστο του 2018. Παρά την αρχική απόρριψη των καταγγελιών, η ηθοποιός άνοιξαν εκ νέου την έρευνα, όπως ανέφεραν πέρυσι εισαγγελείς της γαλλικής πρωτεύουσας, οδηγώντας στην απαγγελία κατηγοριών κατά του Ζεράρ Ντεπαρντιέ.

Η προκαταρκτική έρευνα άνοιξε στις 27 Αυγούστου του 2019, όταν η νεαρή γυναίκα προχώρησε σε καταγγελία στην Aix-en-Provence για βιασμό και σεξουαλική επίθεση κατά του αμφιλεγόμενου σταρ του γαλλικού σινεμά, με διεθνή καριέρα και πάνω από 180 ταινίες στο ενεργητικό του.

Η μήνυση οδηγήθηκε στις αρμόδιες αρχές του Παρισιού, ωστόσο η υπόθεση έκλεισε μετά από εννέα μήνες στις αρχές του 2019, καθώς οι ερευνητές απέτυχαν να συγκεντρώσουν αρκετά αποδεικτικά στοιχεία που θα τους επέτρεπαν να ασκήσουν επίσημες καταγγελίες.

Ο ηθοποιός είχε αρνηθεί τις κατηγορίες


Εκείνη την εποχή, ο δικηγόρος του Γάλλου σταρ, Herve Temime, δήλωσε ότι ο ηθοποιός «αρνείται απολύτως κάθε βιασμό, οποιαδήποτε σεξουαλική επίθεση, οποιοδήποτε έγκλημα» και απέρριψε την καταγγελία ως «αβάσιμη».

Κλείσιμο
Τότε η γυναίκα προχώρησε στις διαδικασίες που προβλέπει ο Γαλλικός νόμος, και που σχεδόν πάντα οδηγούν στην εξέταση της υπόθεσης από ανακριτή.



Ειδήσεις σήμερα:

Νέα θεωρία συνωμοσίας: Ο Μπιλ Γκέιτς ευθύνεται για την ισχυρή χιονόπτωση στο Τέξας

Aδερφός Δημήτρη Λιγνάδη: «Όσοι διαβάζουν κάτω από τις γραμμές, ξέρουν τι υπόθεση είναι»

Κερδίζει έδαφος το «διαβατήριο εμβολιασμού» στη Γερμανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης