Γαλλία: Η αστυνομία διέλυσε όργιο με 100 άτομα επειδή δεν φορούσαν μάσκες και δεν κρατούσαν... αποστάσεις!
Σε αποθήκη σε προάστιο του Παρισού - Τα όργια στη Γαλλία μεταξύ ενηλίκων είναι νόμιμα, όμως το συγκεκριμένο παραβίαζε τους κανόνες για τον κορωνοϊό - Συνελήφθησαν οι τρεις φερόμενοι ως διοργανωτές
Σε μια αποθήκη στο Παρίσι«μπούκαρε» το βράδυ της Παρασκευής η αστυνομία, διαλύοντας ένα όργιοστο οποίο συμμετείχαν 100 άτομα, επειδή δεν τηρούσαν τα μέτρα για τον κορωνοϊό!
Οι αστυνομικοί έφτασαν στο προάστιο του Παρισίου που βρίσκεται η αποθήκη, έπειτα από καταγγελίες που δέχτηκαν, ότι άνδρες και γυναίκες συναντιούνται ενόψει ενός «πάρτι ακολασίας», όπως το είχαν ονομάσει.
«Οι παρευρισκόμενοι παραβίασαν την απαγόρευση κυκλοφορίας και υπήρχαν επίσης προβλήματα με τη μη χρήση μασκών και τη μη τήρηση αποστάσεων», ανέφερε πηγή της αστυνομίας, συμπληρώνοντας ότι «όσοι συμμετείχαν στο πάρτι ήταν πολύ συνεργάσιμοι και δεν προέβαλαν αντίσταση στους αστυνομικούς».
Τρεις από τους παρευρισκόμενους, μάλιστα, οι φερόμενοι ως διοργανωτές του πάρτι, συνελήφθησαν, ενώ η αστυνομία έκοψε περίπου 100 πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων για τον κορωνοϊό.
Σημειώνεται ότι τα όργια μεταξύ ενηλίκων είναι νόμιμα στη Γαλλία, αλλά η μετάδοση του κορωνοϊού κατά τη διάρκεια του σεξ είναι σχεδόν εγγυημένη.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.