Η Τουρκία έχει στόχο να προχωρήσει σε εγχώρια παραγωγή του ρωσικού εμβολίου Sputnik V κατά της Covid-19, δήλωσε σήμερα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
Η Τουρκία ζήτησε από τη Ρωσία περισσότερες πληροφορίες για το εμβόλιο αυτό, πριν αρχίσει να εμβολιάζει τους πολίτες της, και ο υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά ενημέρωσε χθες, Δευτέρα, το προεδρικό συμβούλιο πως όλα βρίσκονται στον σωστό δρόμο, δήλωσε ο Τσαβούσογλου.
«Ο στόχος αυτής της συνεργασίας δεν είναι μόνο ο εφοδιασμός με εμβόλια, αλλά... για να παράγεται το εμβόλιο αυτό και στην Τουρκία», πρόσθεσε.
Ο Τσαβούσογλου έκανε τις δηλώσεις αυτές μιλώντας δίπλα στον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ στο Σότσι, ρωσικό θέρετρο στη Μαύρη Θάλασσα.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.