«Όσοι συμμετείχαν στο γεύμα για την 60ή επέτειο του ΟΟΣΑ μπαίνουν σε απομόνωση».
Αυτό ανακοίνωσε σήμερα ο γενικός γραμματέας του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης του ΟΟΣΑ, Άνχελ Γκουρία, επισημαίνοντας ότι έχουν ήδη ενημερωθεί όλοι όσοι παραβρέθηκαν στο γεύμα την περασμένη Δευτέρα, στο οποίο ήταν παρών και ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν.
Ο Άνχελ Γκουρία ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον πρόεδρο της Πέμπτης Γαλλικής Δημοκρατίας.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.