Γαλλία: Μείωση των ημερήσιων κρουσμάτων μετά το lockdown
Η Γαλλία ανακοίνωσε πάνω από 35.000 μολύνσεις και 328 νέους θανάτους από κορωνοϊό
Οι γαλλικές υγειονομικές αρχές ανακοίνωσαν πως επιβεβαίωσαν το προηγούμενο 24ωρο 35.879 επιπλέον περιπτώσεις μόλυνσης της Covid-19, σε μια αισθητή αύξηση από τα 22.180 κρούσματα που ανακοινώθηκαν χθες.
Ωστόσο το επίπεδο αυτό παραμένει χαμηλότερο από το υψηλό των 86.852 μολύνσεων που ανέφεραν οι αρχές το Σάββατο και τα μεγάλα ποσοστά της προηγούμενης εβδομάδας των άνω 58.000 και 60.000 μολύνσεων.
Η Γαλλία επίσης ανακοίνωσε 328 νέους θανάτους, σε σύγκριση με τους 1.220 που ανακοινώθηκαν χθες, αριθμός που αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως περιελάμβανε 754 θανάτους που καταγράφονταν επί αρκετές ημέρες σε γηροκομεία.
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας