Το προεκλογικό επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ μήνυσε την Εκλογική Επιτροπή της Κομητείας της Φιλαδέλφειας, ζητώντας κατεπείγοντα ασφαλιστικά μέτρα με στόχο την απαγόρευση καταμέτρησης ψήφων στις περιπτώσεις που Ρεπουμπλικάνοι παρατηρητές δεν είναι παρόντες, με βάση, όπως είπε, την νομοθεσία της πολιτείας της Πενσιλβανίας.
Το επιτελείο Τραμπ υποστήριξε ότι εκλογικοί αξιωματούχοι «αρνούνται σκοπίμως να επιτρέψουν κάθε εκπρόσωπο και παρατηρητή εκλογών του προέδρου Τραμπ και του Ρεπουμπλικανικού κόμματος».
Η μήνυση κατατέθηκε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Φιλαδέλφειας.
Νωρίτερα, πάντως, απορρίφθηκαν οι προσφυγές του Ντόναλντ Τραμπ στη Δικαιοσύνη, για τις πολιτείες του Μίσιγκαν και της Τζόρτζια, ώστε να σταματήσει η καταμέτρηση ψήφων.
«Η διαδικασία προχωρά κανονικά, μείνετε ψύχραιμοι», ήταν το νέο μήνυμα του Τζο Μπάιντεν, ενώ σε λίγο αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσμα στη Νεβάδα, όπου με μικρό προβάδισμα προηγείται ο υποψήφιος με τους Δημοκρατικούς.
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.