Υπουργείο Υγείας: Restart σε 4 πεδία – Έμφαση στην καθημερινότητα των πολιτών
Στη φαρμακευτική πολιτική, στο Εθνικό Σύστημα Υγείας αλλά και στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας εστιάζει η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για το επόμενο διάστημα
Μια σειρά από εκκρεμότητες, κάποιες από τις οποίες «περίμεναν» να τελειώσουν οι Ευρωεκλογές, έχει να διαχειριστεί το Υπουργείο Υγείας. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να προχωρήσουν μεταρρυθμίσεις που έχουν ως απώτερο σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ).
Σε αναμονή είναι όμως και διαρθρωτικές κινήσεις, κατά βάση στον τομέα του φαρμάκου. Οι εκπρόσωποι των φαρμακευτικών εταιρειών περιμένουν εδώ και καιρό συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, για να ενημερωθούν για την πορεία της φαρμακευτικής δαπάνης τους πρώτους μήνες του 2024 και κατά πόσο τα μέτρα που έχουν ληφθεί από το Υπουργείο έχουν λειτουργήσει θετικά ως προς τη συγκράτηση της δαπάνης. Η συνάντηση φαίνεται πως θα πραγματοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.