Η διατροφή στη νέα πραγματικότητα

Η διατροφή στη νέα πραγματικότητα

Η πραγματικότητα που έχει δημιουργηθεί τους τελευταίους μήνες με την εξάπλωση της πανδημίας μάς έχει οδηγήσει σε ένα διαφορετικό τρόπο ζωής, και έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τη νοοτροπία και τη συμπεριφορά μας. Ανάμεσα σε αυτά που έχουν απορυθμιστεί είναι βέβαια και η διατροφή μας, κυρίως όταν ακολουθούμε μια δίαιτα που απαιτεί συγκεκριμένο πρόγραμμα σε καθημερινή βάση. Με την καινούργια καθημερινότητα που επικρατεί αυτή την περίοδο, είναι πιο εύκολο να υποκύψει κάποιος στους πειρασμούς, να ξεφύγει από το πρόγραμμά του και να παραστρατήσει ή να σταματήσει τη δίαιτα του.

herbal
Γιατί παραιτούμαστε
H απώλεια βάρους δεν είναι τίποτα άλλο παρά «προπόνηση» για τη διατήρηση βάρους και σε γενικές γραμμές, οι τροφές και τα γεύματα που τρώμε όταν είμαστε στη φάση της απώλειας βάρους είναι πάνω κάτω τα ίδια με εκείνα που θα τρώμε και όταν περάσουμε στο στάδιο της συντήρησης. Στην περίπτωση που κάποιος έχει κουραστεί από την αυστηρή τήρηση της δίαιτας, αυτό σημαίνει ότι δεν είναι μακριά η στιγμή που θα παρατήσει την προσπάθεια.

Η ρουτίνα της συνήθειας είναι σημαντική, πάντα όμως υπάρχει ο κίνδυνος να το παρατραβήξει κανείς. Αν το πρόγραμμα διατροφής προτείνει κάποια συγκεκριμένα φαγητά για βραδινό, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να καταναλώνουμε ακριβώς το ίδιο φαγητό κάθε βράδυ. Είναι πολλά αυτά που μπορούμε να κάνουμε για να μην χάσουμε το ενδιαφέρον μας και να μην ξεφύγουμε από το πρόγραμμά μας.

2018-11-28_Herbalife_S30_F1Grouping-US_1152_1800x1200


Αποφεύγουμε την ανία της δίαιτας

Επιλέγουμε ποικιλία φρούτων και λαχανικών: Τα φρούτα και τα λαχανικά έχουν λιγότερες θερμίδες από την αντίστοιχη ποσότητα πρωτεϊνούχων τροφών ή δημητριακών και επιπλέον είναι πλούσια σε θρεπτικές ουσίες. Αν μάθουμε να τρώμε με ευχαρίστηση μια ποικιλία φρούτων και λαχανικών, μπορούμε να κρατήσουμε αμείωτο το ενδιαφέρον μας, αλλά και να προσφέρουμε στον οργανισμό μας πολύτιμα στοιχεία.

Αλλάζουμε τη σειρά και τη σύνθεση των γευμάτων: Σε γενικές γραμμές, τα προγράμματα γευμάτων είναι σχεδιασμένα να κατανέμουν σε περισσότερα μεγάλα και μικρά γεύματα το φαγητό, που πρόκειται να καταναλωθεί στη διάρκεια της μέρας -ως ένα βαθμό για να μας βοηθήσουν να ελέγξουμε την πείνα μας αλλά και να διατηρήσουμε τη σωματική και πνευματική μας ενέργεια. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να παίξουμε λίγο με το πρόγραμμά μας. Το ποια ώρα της ημέρας θα καταναλώσουμε τις θερμίδες μας έχει ελάχιστη σημασία, εφόσον δεν υπερβαίνουμε την ημερήσια συνολική ποσότητα.

Πειράζουμε τις αγαπημένες μας συνταγές: Η ανία μπορεί να κάνει την εμφάνισή της όταν δεν τρώμε τα αγαπημένα σας φαγητά επειδή δεν είναι συμβατά με τη δίαιτά μας. Αλλά με τόσες συμβουλές και προτάσεις για παραλλαγές συνταγών που κυκλοφορούν μπορούμε με λίγο πειραματισμό να ικανοποιήσουμε τη λαχτάρα μας για τα αγαπημένα μας φαγητά χωρίς να χαλάσουμε τη δίαιτά μας.

DMP-Banners_new-01-1
Κλείσιμο
Εμπιστευόμαστε τα προϊόντα της Herbalife Nutrition: Η νέα γενιά ροφημάτων Formula 1 της Herbalife Nutrition, η οποία δημιουργήθηκε ως απάντηση στην αυξημένη ζήτηση για υγιεινή διατροφή και περισσότερα θρεπτικά συστατικά, καθώς παρέχουν 18 γρ. φυτικής πρωτεΐνης ανά μερίδα, προσφέρουν 4 γρ. εδώδιμων ινών και καλύπτουν τουλάχιστον το 38% της συνισταμένης πρόσληψης 25 βιταμινών και μετάλλων. Προσφέρει γεύση, ποιότητα, θρεπτικά και φυτικά συστατικά με ταυτόχρονη μειωμένη πρόσληψη θερμίδων. Επιπλέον, ενδείκνυται και για όσους ακολουθούν μία χορτοφαγική δίαιτα, καθώς παρασκευάζονται από vegan συστατικά, ενώ δεν περιέχουν γλουτένη και τεχνητές χρωστικές ουσίες. Όλα αυτά χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση και στη θρεπτική ποιότητα, παρέχοντας σωστή διατροφή, ευκολία και γεύση σε ένα απολαυστικό ρόφημα σε 9 διαφορετικές γεύσεις! Επιπλέον, η Herbalife Nutrition διαθέτει προϊόντα για κάθε στιγμή της ημέρας, όπως μπάρες πρωτεΐνης, αλμυρά και γλυκά σνακς με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και με όλα τα απαραίτητα στοιχεία σε βιταμίνες και μέταλλα.

ezgif com gif to mp4 18


Στόχος η βελτίωση των διατροφικών συνηθειών
Η Herbalife Nutrition είναι μια παγκόσμια εταιρεία διατροφής, με αποστολή της τη βελτίωση των διατροφικών συνηθειών των ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσα από επιστημονικώς τεκμηριωμένα προϊόντα με υπέροχη γεύση, που βοηθούν τους ανθρώπους να κατακτήσουν την ισορροπία μιας υγιεινής διατροφής. Με τα κορυφαία πρωτεϊνούχα υποκατάστατα γεύματος, τα ροφήματα βοτάνων, τα προϊόντα αλόης, ενέργειας, αθλητικής διατροφής και εξωτερικής διατροφής, καλύπτει πληθώρα καθημερινών διατροφικών αναγκών καταναλωτών σε περισσότερες από 90 χώρες, οι οποίοι απευθύνονται στους Ανεξάρτητους Συνεργάτες Herbalife Nutrition, που παρέχουν εξατομικευμένες διατροφικές συμβουλές και μια υποστηρικτική κοινότητα που εμπνέει τους καταναλωτές να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής.

Η Herbalife Nutrition είναι η πρώτη εταιρεία στον κόσμο στις κατηγορίες των υποκατάστατων γεύματος και των πρωτεϊνούχων συμπληρωμάτων διατροφής συνδυαστικά, απασχολεί περισσότερους από 9.5000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο, οι μετοχές της διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE:HLF) και για το 2018 είχε κύκλο εργασιών ύψους 4,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Τα προϊόντα διατίθενται αποκλειστικά μέσω των Ανεξάρτητων Συνεργατών Herbalife Nutrition.

Μάθε περισσότερα: www.weαreherbalifenutrition.gr
Ακολούθησε την Herbalife Nutrition
Facebook: https://www.facebook.com/HerbalifeGreeceCyprus/
Intagram: https://www.instagram.com/herbalifenutrition.gr/?hl=el
Youtube: https://www.youtube.com/playlist?list=PL29529CF1FF4A369F
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης