Τριπλό κέρδος στο MASSAGE ART: Σώμα, διάθεση και... τσέπη! 

Τριπλό κέρδος στο MASSAGE ART: Σώμα, διάθεση και... τσέπη! 

Λεμφικό - Κυτταρίτιδας - Αδυνατίσματος, χειρομασάζ για την επιστροφή της μυϊκής ισορροπίας του οργανισμού μας

massage_art_main_1
Επιστροφή στην εργασία, στην κοινωνία, στους γνωστούς βιορυθμούς μας. Επανεκκίνηση ζωής, οικονομίας, δραστηριοτήτων διαβίωσης, εκγύμνασης, απαλοιφή του stress, απελευθέρωση του πνεύματος και των φυσικών συναισθημάτων.

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι, με τον προγραμματισμό ενός μασάζ, μπορεί να φύγει η ένταση -κυρίως, τα «υπολείμματα» της καραντίνας και του «lockdown»- και να επανέλθει η μυϊκή ισορροπία, με αποτέλεσμα το «comeback» στην καθημερινότητα να είναι ταχύ και χωρίς προβλήματα.

Το κέντρο φυσικής ευεξίας, MASSAGE ART, στο Χαλάνδρι, Λ. Πεντέλης 72, συνιστά σε όλους μας, γυναίκες-άνδρες, κάθε ηλικίας και ιδίως 20-60 ετών, έναν βασικό παράγοντα ισορροπίας του οργανισμού μας: το λεμφικό μασάζ. Βοηθά την αύξηση και την παροχέτευση του λεμφικού υγρού. Οι απαλές κινήσεις των δακτύλων δημιουργούν πίεση για να μετακινηθεί το λεμφικό υγρό μέσω των αγγείων.



Το μασάζ στην περιοχή της κυτταρίτιδας βοηθάει στη διάσπαση του λίπους, την απομάκρυνση τοξινών και στην αύξηση της ροής του αίματος στην περιοχή. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι ένα υγιές λεμφικό σύστημα είναι κρίσιμο, για να σταματήσει ο σχηματισμός και να σπάσει ο κύκλος της κυτταρίτιδας.

Κλείσιμο
Από τη Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020, που επαναλειτουργούν τα κέντρα μασάζ, ανοίγει μαζί τους και η καλοκαιρινή περίοδος με τα πιο... IN MASSAGE της εποχής. Γι’ αυτό και το MASSAGE ART καλωσορίζει τη νέα εποχή και την καλοκαιρινή σεζόν με Σούπερ Πακέτα ΠΡΟΣΦΟΡΆΣ, ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ - ΛΕΜΦΙΚΌ - ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ  

Summer Offer -15%/Κύκλος 10 Συνεδριών



Για να αναζωογονηθούμε και… να βάλουμε το μαγιό μας με άνεση, για να χαρούμε τον ήλιο και τη θάλασσα. Να νιώσουμε άνετα με το σώμα μας, να περιποιηθούμε τον εαυτό μας όπως του αξίζει. Το καλοκαίρι είναι μπροστά μας και... μας κλείνει το μάτι να τα αφήσουμε όλα πίσω μας…

- Λεμφικό (Σώματος ή και προσώπου): για ξε-πρήξιμο, για φλεγμονές, με αποβολή υγρών και τοξινών και συνολική καλύτερη, πιο εύρυθμη λειτουργία του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Και ο ύπνος... σαν πουλάκι!

- Κυτταρίτιδας: για ραγάδες, μικρά & μεγαλύτερα «ενοχλητικά» σημεία... μορφής φλούδας πορτοκαλιού. Άμεσα αποτελέσματα

- Αδυνατίσματος: συνδυασμός Λεμφικού μασάζ & Κυτταρίτιδας και... αντίο ατέλειες & τοπικό πάχος!

Όλα με χειρομασάζ, τον απολύτως φυσικό τρόπο επέμβασης στο σώμα μας!



Και με τριπλό κέρδος στο MASSAGE ART: Σώμα, διάθεση  και... τσέπη! 

Info
Λ. Πεντέλης 72, Χαλάνδρι 15234
Τ. 2110 130310-11
www.massageart.gr
fb. @massagearthalandri
insta. massageartchalandri





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης