«Massage Art»: Φέρνει την... επανάσταση από την Αμερική!

«Massage Art»: Φέρνει την... επανάσταση από την Αμερική!

AROMATOUCH from USA: Με αιθέρια, φυσικά έλαια «doTERRA» - Η επαναστατική μέθοδος «ΗΡΕΜΙΑΣ»-Anti-STRESS, κατευθείαν από την Αμερική, αποκλειστικά στο Χαλάνδρι, στο MASSAGE ART

mass1
Απελευθερώνει φυσικό και συναισθηματικό πόνο μέσω της AromaTouch Technique. Χαλαρώνει από το στρες και επιφέρει κατάσταση ισορροπίας και βέλτιστης υγείας… Είναι μια νέα τεχνική μασάζ, μια επαναστατική μέθοδος… made in USA, που μας «συστήνεται» και στην Ελλάδα. Το υποστηρίζουν τα αιθέρια έλαια doTERRA και το έφερε αποκλειστικά στο Χαλάνδρι, το MASSAGE ART.

Ο dr. David Hill, κορυφαίος ειδικός στην ολοκληρωμένη ιατρική και τη θεραπευτική εφαρμογή αιθέριων ελαίων, ανέπτυξε την τεχνική AromaTouch. Μια κλινική προσέγγιση στην εφαρμογή αιθέριων ελαίων.



Αν δεν είναι… μασάζ αρωματοθεραπείας, τι είναι;

Σε αντίθεση με το παραδοσιακό μασάζ αρωματοθεραπείας, η τεχνική μασάζ AromaTouch χρησιμοποιεί οκτώ ειδικά αιθέρια έλαια και μίγματα για την προώθηση της χαλάρωσης και της ανακούφισης του στρες, τα οποία προσφέρουν ανοσοποιητική υποστήριξη, μειώνουν τον πόνο και τη φλεγμονή και αυξάνουν τη διάθεση.

Τα αιθέρια έλαια που χρησιμοποιούνται κατά μήκος των ενεργειακών γραμμών και στα σημεία ρεφλεξολογίας διεγείρουν την ομοιόσταση και την ισορροπία στο σώμα. Επιτυγχάνεται τόνωση και εξισορρόπηση του συμπαθητικού και παρασυμπαθητικού νευρικού συστήματος του σώματος!

Κλείσιμο
• Προωθεί χαλάρωση
• Μειώνει την ένταση
• Αρωματική εμπειρία
• Συνολική αίσθηση ευεξίας
• Επηρεάζει θετικά τα διάφορα συστήματα του σώματος
• Επιστρέφει το σώμα στην ομοιόσταση
• Ανοσολογική υποστήριξη
• Βοηθά στη μείωση της φλεγμονής στο σώμα

Οι αρωματικές ενώσεις στα αιθέρια έλαια είναι τόσο μικρές σε μοριακό μέγεθος που, όταν εφαρμόζονται, λειτουργούν πολύ γρήγορα στο αυτόνομο νευρικό σας σύστημα. Επιπλέον, η τεχνική μασάζ AromaTouch μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευεργετική για άτομα με χρόνια προβλήματα, όπως:

- Διαβήτης
- Καρκίνος
- Αρθρίτιδα
- Ρευματισμός
- Αρθρίτιδα
- Σήραγγα Κάρπελ
- Σκλήρυνση κατά πλάκας (MS)
- Οστεοπόρωση
- Νευρολογική ασθένεια
- Καρδιαγγειακή νόσο
- Πνευμονοπάθεια
- Πόνος στην πλάτη
- Ινομυαλγία
- Ασθένεια του αυτοάνοσου συστήματος

Εν πολλοίς και… εν ολίγοις, η τεχνική AromaTouch είναι μία σπάνια απόλαυση-ξεκούραση, μια αντιστρεσογόνος μέθοδος, με ταυτόχρονη πολύπλευρη ενίσχυση και ανακούφιση του οργανισμού.
Και βέβαια, στο MASSAGE ART, στο Χαλάνδρι, Λ. Πεντέλης 72 (Τ: 2110 130310-11), υπογράφεται η «Τέχνη στο Μασάζ» στο χαλαρωτικό, μυοχαλαρωτικό, αναζωογονητικό, De Stress, Mixed Anti Stress, Warming Deep Tissue, Αθλητικό, Sports back massage, Thai Oil, Thai foot massage και συνολικά, περισσότερες από 50 υπηρεσίες μασάζ.



www.massageart.gr
fb: @massagearthalandri, instagram, YouTube
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης