Ευθύμης Ζησάκης: «Αν έρθει ένα παιδί, θα το υποδεχτώ με ανοιχτές αγκάλες»

Ευθύμης Ζησάκης: «Αν έρθει ένα παιδί, θα το υποδεχτώ με ανοιχτές αγκάλες»

Πώς επένδυσε τα χρήματα που έβγαλε όταν έκανε τρεις δουλειές ταυτόχρονα και γιατί δεν μιλά ποτέ για τις γυναίκες που έχει πλάι του;

Ευθύμης Ζησάκης: «Αν έρθει ένα παιδί, θα το υποδεχτώ με ανοιχτές αγκάλες»
Ο Ευθύμης Ζησάκης με υποδέχτηκε στο καμαρίνι του στο θέατρο Λαμπέτη, μία ώρα πριν από την πρεμιέρα της παράστασης Βάφ’ τα Μαύρα.

«Είναι μια εξαιρετική μαύρη κωμωδία από τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου. Έχει να κάνει με τα χρήματα και το τι μπορεί να σκαρφιστεί κάποιος για να τα κερδίσει» μου λέει μόλις συναντιόμαστε. Με εντυπωσιάζει η ηρεμία του λίγο πριν από την πρεμιέρα. «Δεν αγχώνομαι ποτέ με την κακή έννοια, δηλαδή τόσο, που να μην μπορώ να σταθώ και να ανασάνω. Ούτε έχω την ανάγκη να κλειστώ στον εαυτό μου για να δημιουργήσω. Έτσι νιώθω από την πρώτη στιγμή που βγήκα στο θέατρο. Δουλεύω ως ηθοποιός από τα 24 μου. Μόλις βγήκα από τη σχολή, με πήραν στο Αμάρτημα της Μητρός μου στον ΑΝΤ1 (μέχρι τότε είχα κάνει μόνο θέατρο ως σπουδαστής στη σχολή) και ομολογώ πως δεν έχω πάει ποτέ σε οντισιόν. Είμαι τέσσερα χρόνια στο χώρο αυτό κι έχω καταφέρει να κάνω πολλά.

Πέρυσι έκανα ταυτόχρονα τηλεόραση, ραδιόφωνο και θέατρο. Εννοείται πως πρώτα από όλα είναι το βιοποριστικό κομμάτι, αλλά φυσικά αυτά που έκανα με εξέφραζαν. Πάντα είχα πάνω από όλα το θέατρο και μετά έρχονταν τα άλλα». Έβγαλε χρήματα την περίοδο που έκανε τρεις δουλειές ταυτόχρονα; «Πήρα ένα σπίτι, το ανακαίνισα και το εκμεταλλεύομαι, το είδα σαν επένδυση. Αγόρασα το αυτοκίνητο που ήθελα, βοήθησα δικούς μου ανθρώπους κι έκλεισα «τρύπες». Ποτέ, όμως, δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί με τις δουλειές, όλα μπορεί να ανατραπούν ανά πάσα στιγμή. Όταν είχα την τύχη να έρθουν χρήματα στα χέρια μου, τα αξιοποίησα, δεν τα σπατάλησα», λέει στο People.

Έβγαλες χρήματα την περίοδο που έκανες τρεις δουλειές ταυτόχρονα;
«Πήρα ένα σπίτι, το ανακαίνισα και το εκμεταλλεύομαι, το είδα σαν επένδυση. Αγόρασα το αυτοκίνητο που ήθελα, βοήθησα δικούς μου ανθρώπους κι έκλεισα «τρύπες». Ποτέ, όμως, δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί με τις δουλειές, όλα μπορεί να ανατραπούν ανά πάσα στιγμή. Όταν είχα την τύχη να έρθουν χρήματα στα χέρια μου, τα αξιοποίησα, δεν τα σπατάλησα», λέει στο People.
Κλείσιμο

Για την προσωπική σου ζωή αποφεύγεις να μιλάς ανοιχτά…

Ποτέ δεν έχω μιλήσει και έχει παρεξηγηθεί αυτό. Πολλές φορές, είτε από συζητήσεις με δημοσιογράφους είτε ως καλεσμένος σε εκπομπές, υπάρχει πάντα υπερθεματισμός όσον αφορά στα λεγόμενά μου για τα προσωπικά. Δεν πιστεύω ότι η προσωπική ζωή πρέπει να σχολιάζεται δημοσίως. Αν και δεν έχω δηλώσει ποτέ «είμαι πολύ ερωτευμένος» σε συνέντευξη, το έχω δει σε τίτλο! Ενδεχομένως να βγήκε ως συμπέρασμα από τα συμφραζόμενα, αλλά γράφτηκε έτσι χωρίς να το έχω πει εγώ. Θα ήταν χαζό να δηλώσω κάτι τέτοιο σε μια συνέντευξη. Η αλήθεια είναι πως μου έχουν ζητήσει σε συνεντεύξεις να πω περισσότερες λεπτομέρειες για την προσωπική μου ζωή. Δεν με ενδιαφέρει να το κάνω, ούτε έχω επιδιώξει αυτού του είδους την προβολή. Αυτό που τροφοδοτείς, αυτό παίρνεις. Έχει τύχει να είμαι ζευγάρι με πολύ γνωστή κοπέλα και να μη δούμε ποτέ φωτογραφίες μας στα περιοδικά. Αν το θέλεις, υπάρχει τρόπος να μην προβάλλεις τη ζωή σου.

Έχεις στο μυαλό σου το να κάνεις οικογένεια
;
Ανά πάσα ώρα και στιγμή. Μου είναι οικεία η εικόνα. Αν έρθει ένα παιδί, θα το υποδεχτώ με ανοιχτές αγκάλες. Από την άλλη, δεν ξέρω πώς μπορεί να είναι η ιδανική γυναίκα για να γίνει μητέρα των παιδιών μου, δεν θεωρώ πως υπάρχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές.

Φέτος το καλοκαίρι έπαιξες στην Επίδαυρο. Πώς σου φάνηκε η εμπειρία;
Ναι, στην καλοκαιρινή περιοδεία που κάναμε με την παράσταση Πλούτος και ήταν η πρώτη φορά που εμφανίστηκα εκεί. Θεωρώ πως είναι το σημαντικότερο θέατρο του κόσμου, ήταν τεράστια τιμή για μένα. Όταν ακούω ανθρώπους που δεν είναι ηθοποιοί να λένε ότι θέλουν να παίξουν στην Επίδαυρο, νομίζω πως δεν το εννοούν ουσιαστικά, λίγο τους το εκβιάζει αυτή την απάντηση ο τρόπος που τους θέτουν την ερώτηση. Θεωρώ πως δεν είναι λογικό το όνειρο ενός τραγουδιστή να παίξει στην Επίδαυρο. Δεν είναι ακόμα ένα μεγάλο θέατρο που θέλεις να το κατακτήσεις. Είναι μια δήλωση λίγο επιφανειακή, απλά για να συζητηθεί.

Διαβάστε περισσότερα στο PEOPLE που κυκλοφορεί μαζί με το ΘΕΜΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης