Λευκές νύχτες στο Πόρτο Χέλι

Λευκές νύχτες στο Πόρτο Χέλι

Το «White Party» που κατάφερε να ντύσει στα λευκά χρυσούς γόνους, εγχώριους σελέμπριτι, Βρετανούς αστέρες της μόδας, διεθνείς fashion bloggers και επώνυμους jet setters είχε κοσμοπολίτικο vibe αλλά ελληνική υπογραφή

Λευκές νύχτες στο Πόρτο Χέλι
Ασυνήθιστη κινητικότητα παρατήρησαν οι ντόπιοι στο Πόρτο Χέλι το πρώτο Σάββατο του Ιουνίου από τους σελέμπριτι που κατέφταναν με κάθε μέσο προκειμένου να δώσουν το «παρών» στο πάρτυ που διοργάνωσε το κοσμοπολίτικο ξενοδοχείο «Nikki Beach Resort & Spa» για το φετινό του opening. Οι τυπωμένες προσκλήσεις-καθρέφτης εξάλλου που είχαν αποσταλεί ήδη έναν μήνα νωρίτερα οδήγησαν πολλούς VIPs στα ατελιέ μόδας, ώστε να είναι σίγουροι ότι το outfit με το οποίο θα υποδέχονταν το καλοκαίρι στο κοσμικό resort θα ακολουθούσε το προτεινόμενο dress code και θα έφερε τη «σωστή» επώνυμη υπογραφή. Οι άνδρες προτίμησαν κατά κύριο λόγο Giorgio Armani, ενώ πολλές από τις κυρίες βρήκαν αυτό που έψαχναν στα σχέδια του Elie Saab, του Hussein Chalayan και της Prada, πληρώνοντας φυσικά και το ανάλογο αντίτιμο.

Κλείσιμο


H Μαρίνα Βερνίκου και ο Μίλτος Καμπουρίδης με τους ισχυρούς άνδρες της αλυσίδας «Nikki Beach Hotels» Σάρι Αράμπ και Τζιχάντ Ελ Κούρι 

Από το πρωί του Σαββάτου, η Ελληνική Ριβιέρα, όπως αποκαλείται πλέον από πολλούς η περιοχή γύρω από το Πόρτο Χέλι, θύμιζε Μόντε Κάρλο, με τα ελικόπτερα και τα πολυτελή αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού να πηγαινοέρχονται μεταφέροντας συνεχώς τους διακεκριμένους προσκεκλημένους του «Nikki Beach».



Η γνωστή fashion blogger Ρόζι Φόρτεσκιου

Η Μαρίνα Βερνίκου και ο σύζυγός της Μίλτος Καμπουρίδης της Dolphin Capital, η οποία έχει επενδύσει στο «Nikki Beach Resort & Spa» αλλά και στο «Amanzoe» στην ίδια περιοχή, είχαν ήδη δέσει στη μαρίνα του resort με το σκάφος τους από την προηγούμενη μέρα προκειμένου να υποδεχτούν όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση για το υπέροχο αυτό εορταστικό Σαββατοκύριακο. Επί της υποδοχής ήταν και ο Σάρι Αράμπ, executive vice president των «Nikki Beach Hotels». Οι σουίτες ήταν όλες γεμάτες, ενώ από νωρίς οι επώνυμοι καλεσμένοι είχαν επιδοθεί σε συντονισμένες προσπάθειες ηλιοθεραπείας ώστε να αποκτήσουν την πολυπόθητη μπρονζέ απόχρωση για το απογευματινό πάρτυ - αν και ο άστατος καιρός εμπόδισε τα σχέδιά τους. Κοσμήματα και πανάκριβα ρολόγια βγήκαν από τις θυρίδες ειδικά για την περίσταση, ενώ χρυσοί κληρονόμοι και μεγιστάνες του επιχειρηματικού κόσμου κατέφταναν από Ευρώπη και Αμερική προετοιμασμένοι για χορό, σαμπάνια και το είδος του ξέφρενου πάρτυ που μόνο ένα «Nikki Beach» ξέρει να διοργανώνει.



Ο Δούκας Χατζηδούκας και ο Λάκης Γαβαλάς ακολουθώντας το dress code της «λευκής νύχτας»


Η πρόσκληση ανέφερε ως ώρα προσέλευσης τις 7 το απόγευμα. Μετά την καθιερωμένη ημίωρη καθυστέρηση άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτοι, ανάμεσα στους οποίους ήταν ο shoe designer Δούκας Χατζηδούκας, τον οποίο μάλιστα οι προσκεκλημένες τίμησαν δεόντως αφού ο χώρος είχε κατακλυστεί από τις υψηλής αισθητικής δωδεκάποντες δημιουργίες του. Τα ψηλοτάκουνα mules από σιέλ καστόρι, οι animal print γόβες και τα πέδιλα με τα τακούνια από πλέξιγκλας οδήγησαν ακόμη και τις πιο ψύχραιμες κυρίες σε αγοραστικό παραλήρημα. Ο γνωστός σχεδιαστής παπουτσιών εμπνεύστηκε δημιουργίες, τις περίφημες Aqua Deville γόβες, τις οποίες φόρεσαν εκείνο το βράδυ οι χορεύτριες.



Σαμπάνιες και βεγγαλικά για να ανάψει το κέφι


Το θέμα του πάρτυ ήταν «White Night» και το dress code επέβαλλε απαραιτήτως λευκά. Την πιο πολυσυζητημένη εμφάνιση της βραδιάς έκανε -όπως ήταν αναμενόμενο- ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος ήταν ντυμένος σαν αρχαίος Ελληνας με σκουλαρίκια αντίκες με μπριγιάν και ζαφείρια του οίκου Cartier και μια συλλεκτική τσάντα Hermes από την προσωπική του συλλογή. Στην παρέα του βρέθηκε το επιχειρηματικό ζεύγος Αντώνη και Ντόζια Κρασσά (ο αδελφός του Αντώνη, Μάκης, είναι ο σύζυγος της Βίκυς Καγιά), ιδιοκτήτες της εταιρείας Era Nuts με τους ξηρούς καρπούς αλλά και των ζαχαροπλαστείων «Fresh». Στο ίδιο τραπέζι με τον fashion icon Λάκη βρέθηκε και η Τόνια Βασιλοπούλου, ιδιοκτήτρια του «St George Lycabettus» και ενός boutique hotel στο Παρίσι, φίλη με την Nτόζια Κρασσά από τα παιδικά τους χρόνια.



Η μουσική της βραδιάς, γραμμένη σε CD, μοιράστηκε την επόμενη μέρα στους καλεσμένους



Οι διάσημες bloggers και ο Τζούλιεν ΜακΝτόναλντ
Μοναδικό όμως ήταν και το decor της βραδιάς. Η είσοδος είχε πλημμυρίσει λευκά τριαντάφυλλα, ενώ ολόγυρα υπήρχαν καρδιές από πάλλευκα πούπουλα. Μια ξύλινη εξέδρα ακριβώς πάνω από την εντυπωσιακή πισίνα στολισμένη με μεταλλικά φτερά αγγέλου συνέθετε ένα άκρως ατμοσφαιρικό σκηνικό ειδικά σχεδιασμένο να ξεσηκώνει για χορό. Καθώς ο ήλιος έδυε, οι ρυθμοί άρχισαν να ανεβαίνουν. Οι DJs έδιναν το τέμπο από τα decks, ενώ τα ποτήρια με παγωμένη σαμπάνια, premium βότκα και δροσιστικά cocktails που καταναλώνονταν αφειδώς οδηγούσαν το διάσημο crowd του πάρτυ σε γλυκιά καλοκαιρινή παραζάλη.  Ο διάσημος Βρετανός σχεδιαστής μόδας Τζούλιεν ΜακΝτόναλντ ήταν από τους πρώτους που ανέβηκαν στην πίστα.



Η ιδιοκτήτρια του «St George Lycabettus» Τόνια Βασιλοπούλου με τον σύζυγό της Γιάννη Τσαούση

Παρτενέρ του στον χορό ήταν η πιο φημισμένη σχεδιάστρια μαγιό παγκοσμίως Μελίσα Ονταμπας που εμφανίστηκε στο πάρτυ φορώντας μια αποκαλυπτική see-through τουαλέτα ΜacDonald κόβοντας την ανάσα των παρευρισκόμενων ανδρών. Ο Βρετανός σχεδιαστής και η Μελίσα συνεργάστηκαν πρόσφατα για πρώτη φορά, βγάζοντας κοινή συλλογή beachwear, η οποία αναμένεται εναγωνίως από τους απανταχού fan τους αλλά και τους fashion editors. Λάτρης του χορού αποδείχτηκε όμως και η Βαλεντίνα Φεράνι, Ιταλίδα blogger η οποία μαζί με την αδελφή της Κιάρα συγκαταλέγονται στα πιο πλούσια κορίτσια της χώρας τους. Με ένα ποτήρι σαμπάνια στο χέρι, ανταποκρίθηκε στα φλας και η επίσης blogger και πρωταγωνίστρια του βρετανικού τηλεριάλιτι «Made in Chelsea» Ρόζι Φόρτεσκιου, η οποία -παραδόξως- κατάγεται από ιδιαιτέρως ευκατάστατη οικογένεια, έχει μεγαλώσει και ζει στο Λονδίνο και στους φίλους της συγκαταλέγονται γνωστοί Ελληνες jet setters.



Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με εντυπωσιακό πάρτυ στο «Nikki Beach» 

Είναι η υπερήφανη δημιουργός του blog «At Fashion Forte» και η τελευταία της «κριτική» ήταν για τη δίδυμη αδελφή της, Λίλι, η οποία πριν από λίγες ημέρες παρουσίασε στην Αθήνα τη συλλογή εσωρούχων της μαζί με τη Μαριάννα Γουλανδρή. Η διάσημη Αμερικανίδα blogger Τίφανι Ντάουντ, κουρασμένη από τα απανωτά ταξίδια, απέρριψε την ένταση της πίστας και προτίμησε να απολαύσει το σούσι της και την οπτική -τουλάχιστον- γαλήνη του τοπίου. Η Αμερικανίδα δημοσιογράφος, η οποία έχει ιδρύσει το site «Luxe Social Media» και ειδικεύεται στο luxury travel, αποθέωσε με τις αναρτήσεις κατά τη διαμονή της εδώ τόσο την Ελλάδα όσο και το «Nikki Beach». Ετσι, τη Δευτέρα που αναχώρησε για τη βάση της είχε στις αποσκευές της τις καλύτερες εντυπώσεις. Με τις καλύτερες εντυπώσεις όμως πέταξαν για το Λονδίνο και οι νεαροί jet setters Στέφανος Μεταξάς (της ομώνυμης οικογένειας επιχειρηματιών) και ο Φώτης Λυκιαρδόπουλος (γιος του εφοπλιστή Νικόλα Λυκιαρδόπουλου), οι οποίοι ζουν -και διαπρέπουν- στη Γηραιά Αλβιώνα.



Εντυπωσιακά και τα χορευτικά της βραδιάς


Το πάρτυ του «Nikki Beach» τελικά αποδείχθηκε για όλους η καλύτερη αφορμή για μια μικρή απόδραση στη θάλασσα, με τη συνοδεία μοναδικών μουσικών επιλογών. Τα τραγούδια της βραδιάς έγιναν μια υπέροχη συλλογή σε CD, το οποίο και μοιράστηκε στους καλεσμένους την επόμενη μέρα κατά την αναχώρησή τους από το εντυπωσιακό πεντάστερο κατάλυμα.



Οι νεαροί jet setters Στέφανος Μεταξάς και Φώτης Λυκιαρδόπουλος χορεύοντας με τις συνοδούς τους και τους διάσημους σχεδιαστές Τζούλιεν ΜακΝτόναλντ και Μελίσα Ονταμπας



Αθηνά Οικονομάκου, Φίλιππος Μιχόπουλος



Μαρίνα Βερνίκου



Κώστας Γούτος, Κατερίνα Κατώπη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης