Κορωνοϊός - Premier League: Προσφέρουν το 30% των συμβολαίων τους σε νοσοκομεία του Μάντσετσερ οι παίκτες της Γιουνάιτεντ
Σύμφωνα με αγγλικά Μέσα οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προέβησαν σε μια κίνηση ανθρωπιάς, προσφέροντας στην πατρίδα τους που πλήττεται από την πανδημία του κορωνοϊού
Μια εξαιρετική κίνηση είναι έτοιμοι να κάνουν οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως αναφέρει η Mirror, ο Χάρι Μαγκουάιρ πρότεινε στους συμπαίκτες του να διαθέσουν το 30% του συμβολαίου τους στα νοσοκομεία της περιοχής που δίνουν μάχη με τον κορωνοϊό.
Η ανταπόκριση στην πρόταση του Άγγλου διεθνούς στόπερ ήταν πολύ θερμή από όλους και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Σημειώνεται πως στις συζητήσεις που έγιναν μεταξύ των ποδοσφαιριστών και των μελών της διοίκησης δεν ζητήθηκε «ψαλίδι» στις αποδοχές τους, αλλά οι παίκτες αποφάσισαν να μην κρατήσουν για τον εαυτό τους όλα τα χρήματα και προχωρούν σε μια σπουδαία δωρεά.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.