Προπονητής Εθνικής Ιταλίας: Αν αναβληθεί το Euro, θα το κατακτήσουμε το 2021

Προπονητής Εθνικής Ιταλίας: Αν αναβληθεί το Euro, θα το κατακτήσουμε το 2021

Την αισιοδοξία του ότι η Ιταλία θα κατακτήσει το Euro, όποτε αυτό διεξαχθεί, εξέφρασε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι

ΜΑΝΤΣΙΝΙ
Αισιόδοξος ότι η εθνική Ιταλίας θα κατακτήσει το Euro, είτε γίνει φέτος, είτε του χρόνου, εμφανίστηκε η προπονητής της «σκουάντρα ατζούρα», Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Σε συνέντευξη του αρχικά αναφέρθηκε στη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων: «Αν έπρεπε να είχαμε σταματήσει πριν το ποδόσφαιρο; Δεν περιμέναμε ένα τόσο τρελό πράγμα αλλά το σημαντικό είναι πως το κάναμε, νωρίτερα μάλιστα από άλλα κράτη. Ελπίζουμε πως θα βγούμε πολύ σύντομα από αυτή την κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Μπορώ να κατανοήσω τα νέα παιδιά που κουράζονται μένοντας στο σπίτι αυτές τις ώρες, επειδή κουραζόμαστε και εμείς. Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα και θα ακολουθήσουν και άλλες αλλά θα πρέπει να μένουμε σπίτι μας.

Όσον αφορά για τον στόχο της εθνικής Ιταλίας στο Euro, ήταν ξεκάθαρος ότι θα είναι η κατάκτηση του, όποτε και αν διεξαχθεί αυτό: "Εάν υπάρχει μετάθεση του Euro θα προσαρμοστούμε. Τώρα το σημαντικότερο είναι να προστατεύσουμε τα άτομα που βρίσκονται στο ξενοδοχείο. Δεν μπορούμε να χάνουμε ανθρώπινες ζωές με αυτό τον τρόπο. Θα είχαμε κατακτήσει το Euro φέτος, εάν υπάρχει αναβολή θα το κατακτήσουμε την επόμενη χρονιά. Αυτή η στιγμή είναι χειρότερη όπου δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Όταν θα επιστρέψουμε στα γήπεδα θα είναι όλα πολύ ωραία καθώς θα ξαναβρούμε την ελευθερία μας και θα μπορούμε να επιστρέψουμε στα γήπεδα για να βλέπουμε τα ματς και να διασκεδάζουμε. Είμαι σίγουρος πως θα τα πάμε πολύ καλά στο Euro. Αν υπάρχει αναβολή για έναν χρόνο, πολλοί από τους παίκτες μας θα έχουν έναν χρόνο εμπειρίας περισσότερο για να βελτιωθούν".

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης