Eurocup, Προμηθέας-Μπρέσια 67-56: Νίκησε και θέλει «διπλό» της Όλντενμπουργκ για να προκριθεί στα playoffs
Ο Προμηθέας Πατρών επικράτησε της Μπρέσια με σκορ 67-56 και πλέον θέλει νίκη της Όλντενμπουργκ επί της Βενέτσια στην Ιταλία για να πανηγυρίσει από απόψε (5/2) την πρόκριση στα playoffs του EuroCup
Πριν από το τζάμπολ του αγώνα στην Πάτρα, ο Προμηθέας ήθελε νίκη επί της Μπρέσια με 7+ πόντους κι εν συνεχεία νίκη της Όλντενμπουργκ επί της Βενέτσια (5/2, 21:15) για να εξασφαλίσει την πρόκριση στα playoffs του EuroCup δίχως να περιμένει την τελευταία αγωνιστική του Top-16. Εν τέλει οι Πατρινοί έκαναν το χρέος τους και πλέον περιμένουν τα ευχάριστα από την Όλντεμπουργκ!
Ο αγώνας
Οι δυο ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης στο «Δ. Τόφαλος», εκεί όπου το δίδυμο των Λουκά Μαυροκεφαλίδη - Δημήτρη Αγραβάνη ηγήθηκε επιθετικά των Πατρινών (10-8, 3:59). Ο Βαγγέλης Μάντζαρης σκόραρε πίσω από τα 6μ.75 για το 16-13 ενώ το γκολ - φάουλ του Ντέιβιντ Μος διαμόρφωσε το 16-16 με το οποίο ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος. Ακολούθως ο Μαυροκεφαλίδης ανέβασε τη διαφορά για πρώτη φορά σε διψήφια επίπεδα, κάνοντας το 30-20 με 1/2 βολές στο 16:54 και η ομάδα του Μάκη Γιατρά πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της 35-32. Οι γηπεδούχοι βρήκαν ρυθμό στην επίθεση και ο Λάνγκστον Χολ ευστόχησε σε τρίποντο για το +13 (49-36) όμως η Μπρέσια προσπάθησε να αντιδράσει και μείωσε σε 57-51 στο 30'. Ο Κένεθ Χόρτον έδωσε λύσεις στην επίθεση των Ιταλών, κάνοντας το 61-56 στο 35:12 και φτάνοντας τους 15 προσωπικούς πόντους ωστόσο οι Μάντζαρης, Μαυροκεφαλίδης το πήραν... πάνω τους, κάνοντας το 67-56 στο 1:09 για το φινάλε! Εν τέλει οι Πατρινοί επικράτησαν με σκορ 67-56 και... σκέφτονται σιγά - σιγά τα playoffs!
Τα My market επενδύουν εδώ και 13 χρόνια στην ιχνηλασιμότητα των εγχώριων φρούτων και λαχανικών, δίνοντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να γνωρίζουν την προέλευση και τη διαδρομή κάθε επιλογής τους.