Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Νίκος Ζήσης!

Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Νίκος Ζήσης!

Μεταγραφικό μπαμ από την ΑΕΚ, που κλείνει τον Νίκο Ζήση, ο οποίος επιστρέφει στην Ένωση μετά από 15 χρόνια

zisis-aek1
Έτοιμη να κλείσει μια σπουδαία μεταγραφή είναι η ΑΕΚ, που έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Νίκο Ζήση και μένουν μόνο οι ανακοινώσεις!

Οι άνθρωποι της Ένωσης κινήθηκαν αθόρυβα τις τελευταίες ώρες και κατάφεραν να αποσπάσουν το «ναι» του έμπειρου γκαρντ, ο οποίος επιθυμούσε να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο 36χρονος playmaker ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στην Μπανταλόνα, ωστόσο μόλις προέκυψε η πρόταση από τον Μάκη Αγγελόπουλο, ζήτησε να μείνει ελεύθερος από τους Καταλανούς.

Οι άνθρωποι του «Δικέφαλου» ψάχνονταν τις τελευταίες ώρες για ένα μεταγραφικό μπαμ, προκειμένου να ζεστάνουν τον κόσμο της ομάδας, που είχε… παγώσει μετά τη φυγή του Σαντ-Ρος και τον τραυματισμό του Γκίκα. Και πέτυχαν διάνα, καθώς ο Ζήσης είναι ιδιαιτέρως αγαπητός στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας.

Από ‘κει και πέρα, ο 36χρονος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και κατά πάσα πιθανότητα θα κρεμάσει τα παπούτσια του στην ΑΕΚ, από την οποία ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα (2000-05).

Να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια είχαν γίνει αρκετές κρούσεις από την πλευρά του ισχυρού άνδρα της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ προς τον έμπειρο γκαρντ, ωστόσο δεν ευοδώθηκαν, κάτι που συνέβη τώρα.

Κλείσιμο
Μετά από αυτή την εξέλιξη, μπαίνει στον… πάγο το όνομα του Κρίστον, ενώ θα γίνει μία ακόμα προσθήκη για ξένο παίκτη που θα καλύπτει τις θέσεις «2» και «3».

Τέλος, να θυμίσουμε ότι νωρίτερα στην ημέρα ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τον Μάριο Τσάλμερς, ο οποίος θα έχει ρόλο 7ου ξένου και θα αγωνίζεται μόνο στο Basketball Champions League.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης