Η Γουέστ Χαμ έβαλε πωλητήριο στον Ρομπέρτο, διώχνει και Ουσίγιος

Η Γουέστ Χαμ έβαλε πωλητήριο στον Ρομπέρτο, διώχνει και Ουσίγιος

Δύσκολοι καιροί για τους πρώην ερυθρόλευκους στο Λονδίνο - Η παρουσία του Ισπανού τερματοφύλακα τστην Premier League θα είναι μάλλον βραχύβια με τα «σφυριά» να αναζητούν ομάδα να τον παραχωρήσουν άμεσα, ενώ σε δύσκολη θέση βρίσκεται και ο τεχνικός διευθυντή Μάριο Ουσίγιος

3910587
Δύσκολα θα κάνει Χριστούγεννα μαζί στο Λονδίνο το πρώην ερυθρόλευκο δίδυμο καθώς στη Γουέστ Χαμ υπάρχει δυσαρέσκεια τόσο για τον Ισπανό τερματοφύλακα, αλλά και τον Αργεντινό τεχνικό διευθυντή.

Ο Ρομπέρτο πήγε στο Λονδίνο για να παίξει το ρόλο του μπακ απ του Φαμπιάνσκι, αλλά όταν τραυματίστηκε ο Πολωνός κι ο Ρομπέρτο πήρε τη φανέλα βασικού μόνο σιγουριά δεν ενέπνεε για να χάσει τη θέση του από τον τρίτο τερματοφύλακα Ντέιβιντ Μάρτιν.

Μάλιστα οι κακές γλώσσες λένε ότι αυτό έγινε όταν μετά από τις συνεχόμενες κάκιστες εμφανίσεις του οι παίκτες της Γουέστ Χαμ έθεσαν βέτο στον προπονητή της ομάδας Μαουρίτσιο Πελεγκρίνι, ο οποίος μαζί με τον Ουσίγιος ήθελαν τον Ρομπέρτο από το 2018.

Η επιμονή του Ουσίγιος στην απόκτηση του Ισπανού τερματοφύλακα (μαζί με άλλες μεταγραφικές του αστοχόιες) και το βαρύ συμβόλαιο που υπέγραψε (120.00 λίρες το μήνα και έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι το 2021) έχουν κλονίσει την εμπίστοσύνη προς το πρόσωπο του Αργεντινού και πολύ δύσκολα θα του δοθούν χρήματα για να δαπανήσει.

Εκτός κι αν καταφέρει να πουλήσει τον Ρομπέρτο στην Τουρκία όπου φέρεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον κι έτσι καταφέρει να μειώσει τη χασούρα...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης