Παναθηναϊκός: Επίσημα μέχρι το 2023 ο Κουρμπέλης!

Παναθηναϊκός: Επίσημα μέχρι το 2023 ο Κουρμπέλης!

Επίσημα στον Παναθηναϊκό μέχρι και το 2023 θα παραμείνει ο Δημήτρης Κουρμπέλης, του οποίου η ανανέωση με τους «πράσινους» ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης

4950132
Το περιβραχιόνιο θα μείνει στο μπράτσο του Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος θα συνεχίσει τουλάχιστον μέχρι το 2023 με την πράσινη φανέλα ώστε να βοηθήσει την ομάδα και να πετύχει εκείνος τους στόχους του, με όνειρο τους τίτλους!

Ο Έλληνας χαφ, ήθελε να προχωρήσει άμεσα η ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό και από καιρό είχε επέλθει η συμφωνία για την πρόωρη υπογραφή νέου συμβολαίου, με το οποίο, ο «Κούρμπε» θα παραμείνει στον σύλλογο μέχρι και το καλοκαίρι του 2023.

Η δική του υπογραφή νέου συμφωνητικού έρχεται ως συνέχεια των εξελίξεων που σημειώθηκαν με τους Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη, οι οποίοι επίσης διαβεβαίωσαν πως το μέλλον τους θα είναι με το τριφύλλι στο στήθος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Υπέγραψε το νέο συμβόλαιο του στον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Κουρμπέλης

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο ποδοσφαιριστής μας υπέγραψε σήμερα το νέο συμβόλαιο του, το οποίο έχει ισχύ έως το 2023.

Ο Δημήτρης αποκτήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης στα τέλη Δεκεμβρίου του 2016. Στα τρία χρόνια που φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού έχει καταγράψει ήδη 90 συμμετοχές. Την τελευταία διετία είναι πρώτος αρχηγός της ομάδας, αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής ενώ προ μηνών εκλέχθηκε αντιπρόεδρος του ΠΣΑΠ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης