Τέλος από το Περιστέρι ο Ζούρος και επίσημα

Τέλος από το Περιστέρι ο Ζούρος και επίσημα

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Περιστέρι κάνει λόγο για «... διαφωνίες στη λειτουργία και τις στρατηγικές κατευθύνσεις της ομάδας»

zouros-peristei1
Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος εδώ και λίγες μέρες διαζυγίου ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής. Το Περιστέρι ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας του με τον Ηλία Ζούρο, η οποία ήρθε κοινή συναινέσει.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ κάνει λόγο για «... διαφωνίες στη λειτουργία και τις στρατηγικές κατευθύνσεις της ομάδας».

Μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις βρέθηκε η χρυσή τομή σχετικά με την αποζημίωση που θα πάρει ο Έλληνας τεχνικός, μαζί με τον οποίο αποχωρεί από το τεχνικό τιμ και ο συνεργάτης του, Σάββας Καμπερίδης.

Την ευθύνη της ομάδας μέχρι νεωτέρας αναμένεται να έχει ένας άλλος πρώην συνεργάτης του απερχόμενου προπονητή, ο Νίκος Παπανικολόπουλος.

Η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Περιστέρι winmasters ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Ηλία Ζούρο, λόγω διαφωνιών που ανέκυψαν σε ό,τι αφορά τη λειτουργία και τις στρατηγικές κατευθύνσεις της ομάδας.

Επίσης, η ΚΑΕ Περιστέρι winmasters ανακοινώνει την αποχώρηση του μέλους του προπονητικού τιμ Σάββα Καμπερίδη, τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα βήματά του.

Κλείσιμο
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης