Βαλμπουενά: «Επιστρέφω σε δύο εβδομάδες»

Βαλμπουενά: «Επιστρέφω σε δύο εβδομάδες»

Τι έγραψε ο Γάλλος στο twitter για τον τραυματισμό του - Τα σχέδια του Μαρτίνς για τους αγώνες με ΟΦΗ και Μπάγερν

Βαλμπουενα
Με ποστάρισμά του, στα Social Media, o Ματιέ Βαλμπουενά έκανε λόγο για επιστροφή του στην ενεργό δράση, μετά από δύο εβδομάδες. Μάλιστα, ο Γάλλος παικταράςμίλησε για «ευχάριστα νέα» και πρόσθεσε: «Μετά από μερικές εξετάσεις, φάνηκε ότι θα επιστρέψω μετά από δύο εβδομάδες. Θα κάνω τα πάντα, για να επιστρέψω ακόμη πιο σύντομα και να βοηθήσω την ομάδα».


Τα πλάνα του Μαρτίνς

Το πρόβλημα τραυματισμού του Βαλμπουενά δεδομένα δυσκολεύει τον Μαρτίνς ως προς τα πλάνα του για τον ΟΦΗ και (σ.σ. κυρίως) και για την συνέχεια διότι δεν ξέρει με βεβαιότητα πότε θα έχει ξανά διαθέσιμο τον Γάλλο. Ο Πορτογάλος σε σχέση με τους 11 για το παιχνίδι του Σαββάτου έκανε τις δοκιμές του. Ως δεκάρι είχε τον Λοβέρα ενώ αριστερά στην άμυνα δοκίμασε και τον Γκασπάρ εκτός από τον Κούτρη.
 
Μία εκτίμησης 11άδας είναι με Σα κίπερ, τετράδα άμυνας με Τοροσίδη, Σεμέδο, Αβραάμ και Κούτρη, κέντρο με Γκιγιέρμε - Καμαρά (σ.σ. πιθανότητες έχει και ο Μπουχαλάκης), επιτελικό τον Λοβέρα, άκρα με Ποντένσε - Σουντανί και φορ τον Ελ Αραμπί. Τώρα σε σχέση με τους 11 με Μπάγερν οι σκέψεις από τώρα είναι δύο: 4-3-3 ή 4-2-3-1 με έναν εκ των Ποντένσε - Λοβέρα πίσω από τον φορ. Ο Πορτογάλος που έδειξε και βίντεο στους παίκτες του από ματς του ΟΦΗ πάντως - όπως είθισται - τις τελικές του αποφάσεις για την 11άδα τις παίρνει ανήμερα των αγώνων και μετά ενημερώνει τους ποδοσφαιριστές του. Θυμίζουμε τους 20 του Μαρτίνς για το ματς με τον ΟΦΗ: Αλέν, Μπουχαλάκης, Μπρούνο, Ελ Αραμπί, Γκασπάρ, Γκερέρο, Γκιγιέρμε, Κούτρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μασούρας, Μεριά, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Σα, Σεμέδο, Σουντανί, Τοροσίδης και Τζολάκης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης