Πρίγιοβιτς: «Στην καρδιά μου ο ΠΑΟΚ, είμαι αφοσιωμένος στην Αλ Ιτιχάντ»

Πρίγιοβιτς: «Στην καρδιά μου ο ΠΑΟΚ, είμαι αφοσιωμένος στην Αλ Ιτιχάντ»

Ο Σέρβος επιθετικός θέλησε να βάλει ένα τέλος στα όποια σενάρια έχουν κυκλοφορήσει αναφορικά με το μέλλον στην Αλ Ιτιχάντ, ενώ επανέλαβε πως ο ΠΑΟΚ και ο κόσμος του είναι για πάντα στην καρδιά του

4784742
Με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς έβαλε τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούν τη δεδομένη χρονική στιγμή σχετικά με την παραμονή του στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Ιτιχάντ.  «Έχω συμβόλαιο με την Αλ Ιτιχάντ και είμαι απόλυτα αφοσιωμένος, προσπαθώ να δώσω και στην τωρινή ομάδα ότι ακριβώς έκανα και στον ΠΑΟΚ», ξεκαθάρισε ο Σέρβος επιθετικός μιλώντας στο Metropolis 95,5.

O «Πρίγιο» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο του «Δικεφάλου» από τους οποίους ζήτησε να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα όπως ακριβώς και το διάστημα που ήταν κι εκείνος μέλος της ομάδας. «να κάνουν την Τούμπα κόλαση για κάθε αντίπαλο», επιβεβαιώνοντας τις πολύ καλές σχέσεις που συνεχίζει να έχει με πολύ κόσμο στη Θεσσαλονίκη.

«Πρέπει να είναι σίγουροι ότι το μέλλον του ΠΑΟΚ θα είναι πολύ καλύτερο. Συνεχίζω και παίρνω διαρκώς πολλά μηνύματα από τους φίλους της ομάδας, αναγνωρίζουν τη δουλειά που κάναμε όλοι μαζί τα δύο χρόνια για να μεγαλώσει η ομάδα. Δείχνει την αγάπη και την εκτίμηση του κόσμου αυτή η σχέση. Είχα μια κάψα μέσα μου να δώσω το 100% για την ομάδα και τον κόσμο της. Είναι στην καρδιά μου και θα είναι για πάντα», πρόσθεσε.

Ο Σέρβος έγινε συνδρομητής στο PAOK TV για να βλέπει τα παιχνίδια της πρώην ομάδας του. «Συνεχίζω να ανταλλάσσω μηνύματα με τους πρώην συμπαίκτες μου, έχω βαθιά εκτίμηση στην οικογένεια Σαββίδη, μιλήσαμε στη φιέστα με τον ίδιο τον Ιβάν και τον Γιώργο, το ίδιο συνέβαινε και στο διάστημα που ήμουν στην ομάδα. Νιώθω τον ΠΑΟΚ σαν τον σπίτι μου», σχολίασε.

Παράλληλα, ο 29χρονος επιθετικός μίλησε και για τον ΠΑΟΚ του Αμπέλ Φερέιρα, την ίδια ώρα που ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι πλέον ένας αντίπαλος του στη Σαουδική Αραβία. «Ηταν μια έκπληξη για μένα η άφιξη του Ραζβάν Λουτσέσκου, δεν το περίμενα να έρθει στη Σαουδική Αραβία αφήνοντας τον ΠΑΟΚ, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν είσαι σίγουρος για τίποτα. Κέρδισε το πρώτο ντέρμπι, αλλά υπάρχει ακόμη ένα. Βλέπω τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, τον είδα εναντίον του Άγιαξ, με τον Άρη και την ΑΕΚ, θα δω και όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ μέσα στη χρονιά. Είναι μια νέα ομάδα, μια διαφορετική ομάδα, με έναν νέο προπονητή, ο οποίος σίγουρα χρειάζεται χρόνο, να βάλουν τη σφραγίδα του στο γήπεδο, υπάρχουν οι ίδιοι παίκτες σε άλλες θέσεις, ο τρόπος ίσως να μοιάζει με τα προηγούμενα χρόνια. Δεν ξέρω αν τώρα με τον Γιαννούλη θα ήταν καλύτερα τα πράγματα για μένα, από ότι είδα είναι ένας παίκτης με όλο το μέλλον μπροστά του, με έχει εντυπωσιάσει, αλλά και με τον Μάτος, τον Λημνιό, τον Βιεϊρίνια τα πήγαμε αρκετά καλά».

Όσο για τους Άκπομ – Σφιντέρσκι είπε:
Κλείσιμο
«Ξέρω τον Άκπομ, είναι ένας ταλαντούχος παίκτης, είδα και τον Σφιντέρσκι σε κάποια παιχνίδια. Έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Έχει το ένστικτο του σκόρερ. Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται ότι είναι εύκολα τα γκολ που πετυχαίνει, αλλά πιστέψτε με ότι δεν είναι καθόλου εύκολο, δείτε το ένα από τα δύο γκολ που πέτυχε εναντίον της ΑΕΚ. Και ναι μπορεί να γίνει ένας μικρός… Πρίγιοβιτς».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης