Σεμέδο: Ο Ολυμπιακός πάει για τη νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα
Ο Ρούμπεν Σεμέδο αποποιήθηκε το «βάρος» του φαβορί για τον Ολυμπιακόκατά την αναχώρηση της αποστολής για το Βελιγράδι εν όψει Ερυθρού Αστέρα
Ο Ρούμπεν Σεμέδο κατέστησε σαφές κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Βελιγράδι εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα πως ούτε η ομάδα του είναι φαβορί, αλλά ούτε και πως το παιχνίδι θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τις ελπίδες των «ερυθρόλευκων» για τη συνέχεια στον όμιλο του Champions League.
«Φαβορί δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε, αλλά θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως σε όλα τα παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη για να δώσουμε συνέχεια στα καλά αποτελέσματα», ανέφερε ο Πορτογάλος αμυντικός.
Όσο για το αν θεωρεί καθοριστικό το παιχνίδι της Τρίτης για την ευρωπαϊκή… συνέχεια του Ολυμπιακού είπε: «Δεν μπορούμε να πούμε πως είναι καθοριστικό το ματς, γιατί είναι μόνο το δεύτερο ματς. Θα προσπαθήσουμε όμως να κερδίσουμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών