Άγιαξ: Ο πιο δύσκολος αντίπαλος που θα μπορούσε να έχει ο ΠΑΟΚ

Άγιαξ: Ο πιο δύσκολος αντίπαλος που θα μπορούσε να έχει ο ΠΑΟΚ

Μπορεί από την ομάδα του Άγιαξ που έφτασε μέχρι τους «4» του περσινού Champions League να αποχώρησαν ο Ντε Λιχτ και ο Ντε Γιόνγκ για Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα, οι Ολλανδοί, ωστόσο, παραμένουν πανίσχυροι

ajax-n1
Τον γνώριμό του Άγιαξ έφερε στον δρόμο του ΠΑΟΚ η κλήρωση της 3ης προκριματικής φάσης του Champions League.

Πρόκειται για μία ομάδα που σίγουρα δεν θα ήθελαν να βρουν σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης οι Θεσσαλονικείς, καθώς πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν τους έχουν στερήσει το όνειρο της παρουσίας στους ομίλους του θεσμού.

Οι… συστάσεις δεν χρειάζονται για τον «Αίαντα», ο οποίος την περσινή σεζόν εξέπληξε ευχάριστα τους ποδοσφαιρόφιλους με την πορεία του στο Champions League μέχρι τα ημιτελικά του θεσμού, όπου και αποκλείστηκε από τη μετέπειτα φιναλίστ του τελικού, Τότεναμ.

Παράλληλα, η ομάδα του Έρικ τεν Χαγκ κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Ολλανδία μετά από πέντε χρόνια και έκανε το νταμπλ με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ολλανδίας.

Δύο από τους «πρωταγωνιστές» της περσινής σούπερ πορείας, ο Ντε Λιχτ και ο Ντε Γιόνγκ, αποχώρησαν για Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα, αντίστοιχα.

Ωστόσο, ήδη οι Ολλανδοί έχουν κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, με την απόκτηση παικτών όπως οι Κουίνσι Προμές, Έντσον Άλβαρες, Ραζβάν Μαρίν, Λισάντρο Μαρτίνες και Κικ Πιέρι.

Έδρα του Άγιαξ είναι το «Johan Cruyff Arena», το οποίο πήρε το όνομά του από τον θρυλικό Γιόχαν Κρόιφ που άλλαξε την ιστορία του συλλόγου και στη συνέχεια εκείνης της Μπαρτσελόνα, και είναι χωρητικότητας 54.990 θέσεων.

Προϊστορία

28/7/2010 Άγιαξ-ΠΑΟΚ 1-1
4/8/2010 ΠΑΟΚ-Άγιαξ 3-3

Κλείσιμο
26/7/2016 Άγιαξ-ΠΑΟΚ 1-1
3/8/2016 ΠΑΟΚ-Άγιαξ 1-2

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης