«Τα μάτια φίλε!!!! Τα μάτια λένε πάντα την αλήθεια … Αυτά να κοιτάς. Το κάνω και όταν παίζω μπάσκετ και στη ζωή μου. Δεν μπορώ να κάνω αλλιώς…». H Aνθή Χαϊνά κοιτά βαθιά στους οφθαλμούς των ανθρώπων. Αυτά είναι η (χαμένη) ακοή της.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.