Συγνώμη από τον Ιβάν Σαββίδη ζήτησε ο Γκιόργκι Χάτζι

Συγνώμη από τον Ιβάν Σαββίδη ζήτησε ο Γκιόργκι Χάτζι

Τα γύρισε ο σπουδαίος Ρουμάνος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, μια ημέρα μετά το προσβλητικό σχόλιό του κατά του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ. 

Xatzi_savvidis
Την Τρίτη ο Γκιόργκι Χάτζι αναφέρθηκε με ακραίους χαρακτηρισμούς κατά του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου με αφορμή όσα υποστήριξε ο τελευταίος κατά της Κ21 της Ρουμανίας και της προσπάθειας που κάνει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο παλαίμαχος Ρουμάνος άσος πρόσθεσε στα σχόλιά του και τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

"Δεν ξέρω γιατί ο Ράζβαν Λουτσέσκου είπε όλα αυτά τα πράγματα γι’ αυτήν την ομάδα Νέων της Ρουμανίας. Είναι μια σπουδαία γενιά και διαθέτει πολλούς σπουδαίους παίκτες και όχι μόνο 5-6 όπως είπε ο Λουτσέσκου. Ίσως δεν ξέρει τι σημαίνει να χτίζεις μια φουρνιά ταλέντων και να δουλεύεις με παιδιά. Ας πάει στην Ελλάδα, στον πρόεδρό του τον Ιβάν Σαββίδη που έχει τον ΠΑΟΚ με πιστόλια και όλα τα άλλα!" τόνισε σχετικά.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αντέδρασε άμεσα και έδωσε εντολή στη νομική της υπηρεσία να κινηθεί εναντίον του Χάτζι, ο οποίος την Τετάρτη το πρωί, επιχείρησε να ανακαλέσει και να ζητήσει συγνώμη από τον Σαββίδη.

Στο νέο του σχόλιο, ανέφερε:

"Το μόνο που έκανα ήταν να αντιδράσω στην δήλωση του Ραζβάν Λουτσέσκου επειδή όλη αυτή η γενιά της Eθνικής U21 της Ρουμανίας πραγματοποιεί μια εξαιρετική πορεία και όχι μόνο 5-6 παίκτες.

Σας διαβεβαιώ πως ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, έχει τον απόλυτο σεβασμό μου και την εκτίμησή μου. Ξέρω τι σημαίνει να στηρίζεις οικονομικά μια ομάδα και του εύχομαι καλή επιτυχία.

Με μεγάλο σεβασμό, Γκιόργκι Χάτζι".
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης