Η Φενέρμπαχτσε επικράτησε της Αναντολού Εφές με 82-73 και ισοφάρισε τη σειρά των τελικών σε 2-2
Οι γηπεδούχοι στο πρώτο δεκάλεπτο επέβαλλαν πλήρως τον ρυθμό τους με πρωταγωνιστή τον Κώστα Σλούκα. Μέχρι το ημίχρονο «έχασαν» το μυαλό τους αισθανόμενοι διαιτητική αδικία και έτσι η Εφές μπήκε στη διεκδίκηση της νίκης.
Με τον Μοερμάν να σκοράρει εύκολα, οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν στο +5 (57-62), όμως η Φενέρ ανέκτησε ξανά το προβάδισμα.
Με το σκορ στο 72-72, η Φενέρ έτρεξε σερί 7-0 χάρη στον Μαχμούτογλου και ουσιαστικά έκρινε το αποτέλεσμα.
Για τους νικητές ο Σλούκας σε 38:08 είχε 16 πόντους (3/5δ., 2/5τρ., 4/4β.), 4 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 3 λάθη κι ένα κλέψιμο.
Πολύ καλός ήταν και ο Μέλι με 19 πόντους,Για την Εφές οι Μίσιτς (16π.), Λάρκιν (14π.) και Μπομπουά (14π.) πρόσφεραν στο σκοράρισμα.
Για τον Όμιλο Sani/Ikos, η βιωσιμότητα αποτελεί μια διαρκή διαδικασία προσαρμογής και εξέλιξης, που επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται οι εμπειρίες φιλοξενίας
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»