Ισπανικά ΜΜΕ: Η Μπαρτσελόνα διώχνει σήμερα τον Βαλβέρδε - Διαψεύδουν οι Καταλανοί

Ισπανικά ΜΜΕ: Η Μπαρτσελόνα διώχνει σήμερα τον Βαλβέρδε - Διαψεύδουν οι Καταλανοί

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται «να πληρώσει» το κακό τελείωμα της περασμένης σεζόν, τον φετινό αποκλεισμό από τη Λίβερπουλ στο Champions League και την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας

valverde-new1
Σε... μισή διάψευση για το μέλλον του Ερνέστο Βαλβέρδε προχώρησαν πηγές της Μπαρτσελόνα μετά τις πληροφορίες που μετέδωσαν ισπανικά ΜΜΕ ότι εντός της ημέρας αναμένεται ν' ανακοινωθεί το φινάλε της συνεργασίας του Ερνέστο Βαλβέρδε με τη Μπαρτσελόνα, παρά το γεγονός πως πριν από λίγο καιρό οι δύο πλευρές είχαν υπογράψει την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Σύμφωνα με την καταλανική El Mundo Deportivo, πηγές του συλλόγου αναφέρουν πως δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει απόφαση για το μέλλον του προπονητή σήμερα ή αύριο και πως συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις και η αξιολόγηση της κατάστασης.

Η απάντηση αυτή, ωστόσο, επιβεβαιώνει για πρώτη φορά μέσα από τις τάξεις των των «μπλαουγκράνα» πως υπάρχει θέμα Βαλβέρδε, καθώς μέχρι πρότινος υποστηριζόταν πως ο προπονητής έχει την πλήρη στήριξη της ομάδας.

Τη φημολογία για εξελίξεις εντός της ημέρας μετέδωσε στο Radio Monte Carlo ο παρουσιαστής και ρεπόρτερ, Ζόρντι Μπέστε

Το κάκιστο τελείωμα στη σεζόν πέρα από την κατάκτηση της LaLiga, ο αδιανόητος – για τα δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί έπειτα από το πρώτο ματς – αποκλεισμός από τη Λίβερπουλ στα ημιτελικά του Champions League και η ήττα στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας από τη Βαλένθια, φαίνεται ότι θα αποτελέσουν κριτήριο για την τύχη του Βαλβέρδε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης