Ποτσετίνο: «Ανοιχτή η υπόθεση πρόκριση, πρέπει να το πιστέψουμε»

Ποτσετίνο: «Ανοιχτή η υπόθεση πρόκριση, πρέπει να το πιστέψουμε»

Αποφασισμένη να κάνει ό,τι χρειαστεί για να αποκλείσει τον Αγιαξ στο Αμστερνταμ και να πάει στον τελικό του Champions League είναι η Τότεναμ, όπως τόνισε ο προπονητής της

pocchetino
Οι Λονδρέζοι είναι με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα με 1-0 στην έδρα τους, αλλά ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο πιστεύει ότι ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα και περιμένει από τους παίκτες του να το δείξουν κάνοντας το καλύτερο τους παιχνίδι.

«Το να παίζεις σε έναν ημιτελικό αποτελεί τεράστιο κίνητρο. Είμαστε σε μία θέση στην οποία όλα μπορούν να συμβούν. Το αρνητικό αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα προφανώς κάνει πιο δύσκολη την αποστολή μας αύριο, αλλά η υπόθεση πρόκριση είναι ακόμη ανοιχτή. Ξέρουμε ότι πρέπει να νικήσουμε και να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι μας. Είναι μια ενθουσιώδης στιγμή για εμάς», είπε ο προπονητής της Τότεναμ και συμπλήρωσε.

«Κανείς δεν περίμενε ότι στην τελευταία εβδομάδα της σεζόν θα είμαστε εδώ και θα διεκδικούμε την πρόκριση στον τελικό του Champions League. Τώρα πρέπει να απολαύσουμε αυτή τη στιγμή και να το πιστέψουμε».

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης