Ευρωλίγκα: Ο κορυφαίος προπονητής της χρονιάς είναι… (poll)

Ευρωλίγκα: Ο κορυφαίος προπονητής της χρονιάς είναι… (poll)

Οι παίκτες ορίζουν τα τεκταινόμενα στο παρκέ, όμως άλλοι κινούν τα νήματα, από την άκρη του πάγκου… Το Eurohoops παραθέτει και εσείς μπορείτε να επιλέξετε τον κορυφαίο προπονητή της σεζόν στην Ευρωλίγκα.

000_1550PQ
Η Ευρωλίγκα τώρα κορυφώνεται, μετά το φινάλε της κανονικής περιόδου και τα playoffs που ακολουθούν, με οκτώ ομάδες να συνεχίζουν για το Final Four και τον τίτλο!

Σε μια σεζόν με πολλές ανατροπές, οι προπονητές ήταν ανάμεσα στους πρωταγωνιστές, αφού οι μισές ομάδες της διοργάνωσης άλλαξαν τεχνικό ηγέτη. Ποιοι προπονητές παρουσίασαν τις καλύτερες “εκδόσεις” των ομάδων τους; Ποιων προπονητών οι ομάδες έπαιξαν το καλύτερο μπάσκετ, ποιοι αποτέλεσαν ευχάριστη έκπληξη, ποιοι εξ όσων ανέλαβαν κατά τη διάρκεια της σεζόν κατάφεραν να αλλάξουν την εικόνα προς το καλύτερο;

Το Eurohoops σας παρουσιάζει τους υποψήφιους για τον καλύτερο προπονητή της χρονιάς στην Ευρωλίγκα και εσείς μπορείτε να ψηφίσετε αυτόν που θεωρείτε… Coach of the Year!

Κλείσιμο


ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ
Φενερμπαχτσέ | 9 Μαρτίου 1960 | Σερβία

Στην έκτη του χρονιά στην Φενέρ, ο Ζοτς συνεχίζει να έχει την ομάδα του στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Φέτος κάνει κάτι που δεν έκανε τα δύο προηγούμενα χρόνια του νέου format: Να οδηγήσει την ομάδα του στην πρωτιά της κανονικής περιόδου. Αυτό, ο πολυνίκης τεχνικός των εννέα κατακτήσεων, το πέτυχε με εξαιρετικά δουλεμένο μπάσκετ, δείγμα του πόσο σταθεροί και συμπαγείς εμφανίστηκαν οι πρωταθλητές Τουρκίας στον “μαραθώνιο”, έχοντας φυσικά επόμενους στόχους κατά σειρά την πέμπτη σερί παρουσία σε Final Four, τον τέταρτο σερί τελικό και την κατάκτηση για δεύτερη φορά μετά το 2017.


Διαβάστε περισσότερα στο www.eurohoops.net/el
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης