Champions League: Συμπλοκές οπαδών Μπάρτσελόνα και Λιόν
Όπως μεταδίδει ο ραδιοφωνικός σταθμός Cadena Ser, πέντε φίλοι της Λιόν δέχτηκαν επίθεση από οπαδούς της Μπαρτσελόνα, λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο «Καμπ Νου»
Πέντε φίλοι της Λιόν διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, όταν δέχτηκαν επίθεση από οπαδούς των «μπλαουγκράνα», μερικές ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης για τη φάση των «16» του Champions League.
Ένας εξ’ αυτών έχει δεχτεί χτυπήματα στο κεφάλι, ενώ οι άλλοι τέσσερις δέχτηκαν σπρέι πιπεριού στο πρόσωπο.
Για λογαριασμό της Λιόν έχουν ταξιδέψει στην Βαρκελώνη περίπου 5000 φίλοι της γαλλικής ομάδας, προκειμένου να της συμπαρασταθούν στο επαναληπτικό του 0-0 του πρώτου αγώνα. Πηγή:www.sport-fm.gr
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, η ελληνική εταιρεία γιόρτασε με εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες τα Χριστούγεννα και τις εορτές του νέου έτους