Κύπελλο Ισπανίας, Μπαρτσελόνα-Ρεάλ 1-1: Η πρόκριση θα κριθεί στο Μπερναμπέου

Κύπελλο Ισπανίας, Μπαρτσελόνα-Ρεάλ 1-1: Η πρόκριση θα κριθεί στο Μπερναμπέου

Δεν ανέδειξε νικητή ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ισπανίας με την Ρεάλ όμως να είναι η κερδισμένη - Οι «μερένγκες» στο καλό τους πρώτο ημίχρονο προηγήθηκαν στο 6' με τον Λούκας Βάθκεθ - Στο 58' μετά από φάση διαρκείας ο Μάλκομ ισοφάρισε σε 1-1, αλλά παρά την είσοδο του Μέσι στο τελευταίο ημίωρο το σκορ δεν άλλαξε

barca_real_copa_del_rey
Με το clasico του Β' γύρου, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 2 Μαρτίου να είναι η τελευταία ευκαιρία της Ρεάλ να ξαναμπεί στη μάχη του τίτλου (το ραντεβού είναι στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και αυτή τη στιγμή η Ρεάλ είναι στο -8 από την Μπαρτσελίονα), ήρθε κι η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου για να προσθέσει δύο ακόμη τιτανομαχίες! Η προηγούμενη επίσκεψη της Ρεάλ στο Καμπ Νου είχε εξελιχθεί σε εφιάλτη με την Μπαρτσελόνα να κάνει όργια επικρατώντας με 5-1 στο ματς για τον Α' γύρο της La Liga και οδηγώντας τον Χουλιέν Λοπετέγκι στο ταμείο ανεργίας!

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα μέσα από το www.gazzetta.gr ΕΔΩ.

Ο τραυματισμός του Λιονέλ Μέσι στον αγώνα με την Βαλένθια μετέτρεψε τη συμμετοχή του σε ένα θρίλερ, αλλά ο Αργεντινός είναι κανονικά στην αποστολή, αλλά ο Βαλβέρδε τον κρατά στον ενώ στην Ρεάλ το ερωτηματικό ήταν ο Ίσκο που μαζί με τον Μπέιλ είναι επίσης στον πάγκο.

Η Ρεάλ ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και μόλις στο 6ο λεπτό από την ασίστ του Μπενζεμά ο Βάθκεθ από κοντά άνοιξε το σκορ για τους «μερένγκες».
Μέχρι το 20' οι Μαδριλένοι κυριαρχούσαν με τον Βραζιλιάνο Βινίσιους να είναι μοιραίος καθώς στο 13' σούταρε πάνω στον Τερ Στέγκεν (ενώ δίπλα του ήταν δύο συμπαίκτες του) και στο 18' έκανε μια πάσα στο πουθενά ενώ μπορούσε να πλασάρει.

Κλείσιμο
Από εκείνο το σημείο και μετά η Μπαρτσελόνα μπήκε στην εξίσωση του αγώνα με τον Κέιλορ Νάβας όμως να είναι σταθερότατος όποτε χρειάστηκε (ειδικά στο σουτ του Σουάρες στο 35') ενώ ήταν τυχερός όταν το σουτ του Ράκιτιτς πήγε στο δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Ρεάλ να δείχνει ότι έχει τον τρόπο για να κρατήσει εγκλώβισμένη την Μπάρτσα, όμως στο 58' ο Ζόρντι Άλμπα βγήκε στην πλάτη του Καρβαχάλ, ο Νάβας τον πρόλαβε με τον Σουάρες να σουτάρει από πολύ πλάγια και να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι, αλλά ο Μάλκομ πήρε το ριμπάουντ και με νέο σουτ ισοφάρισε σε 1-1!
Μετά το γκολ ο Βαλβέρδε έριξε στο ματς Βιδάλ και Μέσι, κι ο Σολάρι τους Μπέιλ, Κασεμίρο, όμως οι γηπεδούχοι ήταν φλύαροι, οι φιλοξενούμενοι άτολμοι και το σκορ δεν άλλαξε.

Περισσότερα σε λίγο...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης