Champions League: Η απίστευτη κίνηση του Άγιαξ για όσους δεν έχουν εισιτήριο για τον αγώνα με την Ρεάλ
Το άμεσο sold out και το πάθος του κόσμου να δει την αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης, έκανε τη διοίκηση του Άγιαξ να νοικιάσει χώρο συναυλιών κοντά στο γήπεδο προκειμένου να προβάλει εκεί για εκατοντάδες οπαδούς το ματς με τους «μερένγκες» για το Champions League!
Ο Αίαντας πέρασε στους «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, έχοντας συμμετοχή στον όμιλο που βρισκόταν και η ΑΕΚ, με την κλήρωση της πρώτης φάσης των νοκ-άουτ να στέλνει την ολλανδική ομάδα πάνω στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο κόσμος του συλλόγου έκανε ταχύτατα το sold out για την πρώτη αναμέτρηση της 13ης Φεβρουαρίου και ο Άγιαξ σκέφτηκε πως θα ήταν καλό να νοικιάσει χώρο συναυλιών που βρίσκεται κοντά στο γήπεδο, ώστε να φιλοξενηθούν εκεί εκατοντάδες οπαδοί και να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από γιγαντοοθόνη, δίνοντας ατμόσφαιρα εξέδρας! Πηγή:www.gazzetta.gr
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.