Μοναδικός Σαλάχ, χάρισε το βραβείο του MVP στον Μίλνερ για την 500η εμφάνισή του!

Μοναδικός Σαλάχ, χάρισε το βραβείο του MVP στον Μίλνερ για την 500η εμφάνισή του!

Φοβερή κίνηση από τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος παρά το χατ-τρικ στο ματς με την Μπόρνμουθ, δεν δέχθηκε το βραβείο του MVP, χαρίζοντας το στον συμπαίκτη του Τζέιμς Μίλνερ!

salah
Ο Σαλάχ είναι γνωστός για την εξαιρετική συμπεριφορά που έχει εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Κι αυτό το απέδειξε για άλλη μια φορά μετά το τέλος του ματς με την Μπόρνμουθ.

Ο Αιγύπτιος άσος σκόραρε χατ-τρικ στο 4-0 της Λίβερπουλ και όπως ήταν αναμενόμενο αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα. Ωστόσο, όταν ήρθε η ώρα να παραλάβει το βραβείο live στην κάμερα του SkySports το αρνήθηκε!

Δίπλα του βρισκόταν ο συμπαίκτης του Τζέιμς Μίλνερ, ο οποίος στο παιχνίδι με την Μπόρνμουθ σημείωσε την 500η εμφάνισή του στην Premier League. Έτσι ο Σαλάχ έκρινε πως ήταν σωστό να πάρει ο Άγγλος το βραβείο του MVP και όχι ο ίδιος!

«Όχι. 500 παιχνίδια. Πρέπει να τον συγχαρώ για την καταπληκτική του καριέρα. Το άξιζε σήμερα. Έχει μια φοβερή καριέρα και ελπίζω να καταφέρουμε να κατακτήσουμε κάτι μαζί φέτος. Δεν θα το πάρω», ανέφερε ο Σαλάχ δίνοντας το βραβείο στον συμπαίκτη του.



Πηγή:www.gazzettta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης