Europa League: Τέλος στο αρνητικό σερί με νίκη επί της Ντουντελάνζ θέλει ο Ολυμπιακός

Europa League: Τέλος στο αρνητικό σερί με νίκη επί της Ντουντελάνζ θέλει ο Ολυμπιακός

Να πάρει τα πάνω του θέλει ο Ολυμπιακός στο Λουξεμβούργο κόντρα στην Ντουντελάνζ (19:55 Cosmote Sport 2HD), κερδίζοντας το τρίποντο που θα τον φέρει πιο κοντά σε Μπέτις και Μίλαν στις πρώτες θέσεις του ομίλου

072426
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης στο Λουξεμβούργο, όπου το βράδυ (19:55) θα αντιμετωπίσει την Ντουντελάνζ στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Tο παιχνίδι με τη Ντουντελάνζ είναι πολύ πιο σημαντικό απ’ όσο θα μπορούσε να φανταστεί κάποιος πριν από ένα μήνα, λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων που είχαν οι ερυθρόλευκοι στο πρωτάθλημα. Αν οι ερυθρόλευκοι καταφέρουν να κερδίσουν στο Λουξεμβούργο θα φτάσουν τους τέσσερις βαθμούς στον όμιλο και την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθούν την ομάδα από το Λουξεμβούργο στο Καραϊσκάκη, κάτι που είναι πολύ σημαντικό, καθώς υπάρχει η ευκαιρία εκτός από τα θετικά αποτελέσματα να αλλάξει και το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί..

Στις αρχικές δοκιμές του για την 11άδα ο Μαρτίνς είχε τους Σα, Βούκοβιτς, Σισέ, Κούτρη, Μπουχαλάκη, Φορτούνη, Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλο και Γκερέρο. Αυτοί λοιπόν είναι οι 9 από τους 11.

Από εκεί και πέρα στις δοκιμές που έκανε στο ξεκίνημα ο Μαρτίνς δεν ήταν οι Τουρέ και Νάτχο. Μία εκτίμηση που υπάρχει για τα δύο... ερωτηματικά της 11άδας είναι πως ο Τοροσίδης είναι ένα... κλικ πιο μπροστά από τον Ομάρ για το δεξί άκρο της άμυνας και ο Καμαρά από τον Γκιγιέρμε για τον άξονα. Μία πιθανή αρχική διάταξη του Ολυμπιακού λοιπόν ως εξής: Σα - Τοροσίδης, Βούκοβιτς, Παπέ Σισέ, Κούτρης - Καμαρά, Μπουχαλάκης - Φορτούνης, Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλος - Γκερέρο.

Η πιθανή διάταξη των Λουξεμβούργιων για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό θα έχει ως εξής: Μπονεφουά - Γιορντάνοβ, Στσνελ, Πρεμπέχ, Ελ Χρίτι - Στολζ, Κρούσκα, Κρουζ, Κουτουριέ - Σινάνι και Τουρπέλ.

Εκ μέρους των παικτών ο Ζονατάν Ζουμπέρ σχολιάζοντας το Ντουντελάνζ - Ολυμπιακός είπε: «Ο Ολυμπιακός παραμένει πάντα πολύ δυνατός. Είναι, όμως, μια ομάδα που δείχνει πολύ μεγάλη δυναμική στην έδρα της, μπροστά στην “καυτή” ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της. Εάν θέλουμε να διεκδικήσουμε ένα καλό αποτέλεσμα, ίσως έχουμε την ευκαιρία μας. Είτε με τον Ολυμπιακό, είτε στο επόμενο εντός έδρας ματς με την Μπέτις. Αυτή η ομάδα φέτος έχει δείξει πολλά καλά στοιχεία. Είμαστε μια ομάδα που μπορεί να παράγει φάσεις, να κάνει παιχνίδι. Ακόμα και σε αυτό το επίπεδο. Δεν θα ήταν ευχάριστο για μας να τερματίσουμε χωρίς να πάρουμε ούτε ένα βαθμό. Εάν δεν τα καταφέρουμε θα είμαστε σίγουρα απογοητευμένοι. Παρότι είναι επιτυχία που είμαστε στους ομίλους του Europa League, παραμένουμε μια ομάδα άκρως ανταγωνιστική».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης