Οι χειρονομίες του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στους οπαδούς του ΟΦΗ έκαναν τον αθλητικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου να ασκήσει δίωξη εις βάρος του.
Η εκδίκαση της υπόθεσης ωστόσο που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, πήρε αναβολή και έτσι ο 29χρονος τερματοφύλακας μπορεί να αγωνιστεί κανονικά στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Ο λόγος που δεν... έτρεξε σήμερα η απόφαση είναι ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επικαλέστηκε απουσία των δικηγόρων της λόγω κωλύματος.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς